Bel mij terug  Recura Zwanenburg

  Recura salarisadministratie ook in Zwanenburg!

  Geniet van de professionele afhandeling van uw salarisadministratie, elke maand weer. Hoe? Door deze uit te besteden aan Recura. Ook in en om Zwanenburg staan wij garant voor een competente, tijdige en correcte uitvoering, van loonstroken tot jaaropgaven. Daarbij kunt u het hele jaar vertrouwen op vakkundige ondersteuning en dito advies door ons specialistenteam. Of het nu om salarisverwerking gaat of een van onze vele overige financiële diensten.

  Uw salarisadministratie, onze expertise

  Het salaristeam van Recura verzorgt volledig of gedeeltelijk uw loonadministratie tegen scherpe tarieven. Niet alleen zijn u en al uw medewerkers dan verzekerd van hun maandelijkse salarisstrook en overige loonzaken. U mag ook het hele jaar door rekenen op onze vakkundige ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, ziekteverzuim en cao’s. Bijvoorbeeld als u nieuwe medewerkers aanneemt, screenen wij direct of er subsidies of kortingen van toepassing zijn. U kunt daarmee besparen, zeker na de invoering van de wetswijziging loonkostenvoordeel (LKV) in januari 2018. Ondernemers die hier te weinig vanaf weten, kunnen te maken krijgen met een fikse kostenpost per medewerker. Recura voorkomt dit voor u!

  Ondersteuning en advies met het HR-abonnement

  Wilt u dat Recura voortaan subsidies en kortingen bij indiensttreding van nieuwe mensen meteen claimt, zonder uw salarisadministratie aan ons uit te besteden? Dan is ons HR-abonnement voor u een uitkomst. U bent dan dus meteen gedekt tegen eventuele nadelige gevolgen van het loonkostenvoordeel. Met het HR-abonnement ontvangt u ondersteuning en advies van onze HR Servicedesk bij toekomstige ontwikkelingen rondom het in dienst hebben van personeel, complex en langdurig ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en regelgeving over de Wet verbetering poortwachter. We kennen verschillende abonnementen. Welke u ook kiest, u bespaart altijd tegen een vast maandtarief.

  Meer zakelijke financiële dienstverlening

  Ons brede palet van overige diensten:

  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? U weet het na ons onderzoek.
  • WGA-onderzoek: als werkgever bent u jarenlang financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies en onderzoek. Is het eigenrisicodragerschap ZW en WGA misschien iets voor u?
  • Verzuimbegeleiding: Recura’s verzuimbegeleiding verlaagt uw ziekteverzuim met zeker zo’n 20 procent.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in de eigen functie, beter andere taken krijgen of een andere werkgever zoeken? Ons onderzoek schept geheid duidelijkheid.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt niet meer te veel aan werknemerspremies en benut alle op u van toepassing zijnde subsidies en kortingsregelingen.
  • HR-advies: met welk hr-vraagstuk u ook zit, onze specialisten lossen het voor u op.

   

  Neem contact op of kom kennismaken

  Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u meteen een offerte aanvragen? Bel met ons of mail naar info@recura.nl. Wilt u liever eerst kennismaken, dan komen wij graag naar uw kantoor in of bij Zwanenburg om de mogelijkheden te bespreken.

  Reviews

  Maak een afspraak