Bel mij terugRecura Zoetermeer

Salarisadministratie Zoetermeer

Over ons

U zoekt een specialist in salarisadministratie, sociale zekerheid, ziekteverzuim, belastingzaken en/of personeelsadvies? Welkom bij financieel adviesbureau Recura! Wij helpen werkgevers om hun arbeidskosten structureel te verlagen. Daarnaast biedt ons specialistische team uw organisatie professionele ondersteuning en advies bij juridische kwesties over sociale zekerheid. Sleutelwoorden in onze werkwijze: efficiënt, persoonlijk en klantgericht. Recura werkt landelijk, onze accountmanagers bedienen hun eigen regio. U vindt ons dus ook in Zoetermeer en omgeving!

Breed dienstenpakket in Zoetermeer

Hét grote voordeel van Recura is de combinatie van verschillende diensten onder één dak.

 • Verzuimbegeleiding
  Ziekteverzuim kost uw bedrijf veel geld. De verzuimbegeleiding van Recura biedt uitkomst. Bij ons vindt u geen standaardproces. Onze specialisten inventariseren bij een ziekmelding of er aanleiding is om actie te ondernemen en zo ja, welke actie. Daarbij staat ons maar één doel voor ogen: uw werknemer weer aan de slag krijgen. Resultaat: uw ziekteverzuim teruggebracht met minstens 20%!
 • Arbeidsdeskundig onderzoek
  Langdurig zieke werknemers zorgen voor een lastige situatie, zowel voor de werkgever als de persoon zelf. Kan zo iemand nog terugkeren in het eigen werk? Kunt u aangepaste taken aanbieden? Of moet elders werk gezocht worden en wat kan hij of zij dan nog? Het arbeidsdeskundig onderzoek van Recura geeft antwoord op al deze vragen. U ontvangt een onafhankelijke rapportage, waarin u de visie van u en uw werknemer herkent.
 • Salarisadministratie
  Uw salarisadministratie vakkundig uitgevoerd, waarbij ook nog eens alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal zijn benut. Dát is de unieke aanpak van Recura. Dankzij onze expertise op beide terreinen zijn wij hiermee de eerste in Nederland. Laat uw salarisadministratie aan onze specialisten over en bespaar tijd én geld. Kies voor All-Inclusive uitbesteden, met of zonder HR-administratieve ondersteuning. Ook in Zoetermeer is ruimte voor onbekommerd ondernemen!

Overige diensten

 • Loonkostenonderzoek
  De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Wij analyseren uw salarisadministratie op uw kantoor in Zoetermeer tot 5 jaar terug! Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.
 • Schadelastbeheersing WGA
  Of u nu eigenrisicodrager WGA bent of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.
 • Eigenrisicodragerschap WGA
  Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.
 • HR-advies
  U wilt een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura weet het! Met de unieke salarisadministratie kunnen wij u nog beter adviseren.
 • HR-abonnement
  Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief. Wanneer u kiest voor de All-Inclusive salarisadministratie van Recura dan bent er zeker van dat alle subsidies en kortingen worden benut.
 • Loonregres
  Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

Neem contact op!

Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of op locatie in en rond Zoetermeer.

Reviews

Maak een afspraak