Bel mij terug  Recura Zaandam

  Salarisadministratie Zaandam

   

  Recura is dé specialist op het gebied van zakelijke financiële dienstverlening. Van sociale zekerheid tot medewerkersinzetbaarheid en van HR-diensten tot salarisadministratie. Voor een professionele ondersteuning en deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij u helpen bij het optimaal gebruikmaken van subsidies en kortingsregelingen en foutloos regelen van belastingzaken. Onze service richt zich op de permanente beheersing van kosten. Recura heeft een landelijke dekking. Wij opereren dus ook in de regio Zaandam!

   

   

  Totaal financieel dienstenpakket

  Recura biedt u een totaal financieel dienstenpakket.

   

   

  • HR-abonnement
   De sociale wet- en regelgeving is complex en continu in verandering. Het is moeilijk om alle wijzigingen bij te houden en de exacte gevolgen voor uw organisatie te overzien. Bovendien kost het bijhouden veel tijd. Het is zonde als uw organisatie daardoor niet alle subsidies en kortingen optimaal kan benutten. Laat u daarom structureel bijstaan door de HR Servicedesk van Recura. Met het HR-abonnement nemen onze specialisten u alle gewenste HR-werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen. Zo bespaart u op uw arbeidslasten.

   

  • Verzuimbegeleiding
   Het ziekteverzuim binnen uw onderneming met 20% verminderen? Dat kan met de verzuimbegeleiding van Recura! Bij ons vindt u geen standaardaanpak, maar maatwerk. Bij iedere ziekmelding inventariseren onze specialisten of er aanleiding is om actie te ondernemen en zo ja, welke actie. Hoofddoel: uw werknemer zo snel, maar verantwoord mogelijk weer aan het werk krijgen. U kunt bij ons kiezen uit 3 verschillende abonnementen.

   

  • Salarisadministratie
   Vanaf dag één besparen op uw salarisadministratie? Dat kan door deze geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan Recura. Met Recura Salaris online geniet u belangrijke voordelen. Zo heeft u 24/7 online inzicht in uw loonadministratie en personeelsdossiers. U maakt optimaal gebruik van de op uw onderneming van toepassing zijnde subsidies en kortingsregelingen. En u heeft altijd een vast en deskundig aanspreekpunt plus lage licentiekosten. Kortom, ervaar ook in Zaandam hoe plezierig onbekommerd ondernemen is!

   

   

  Overige diensten

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Loonkostenonderzoek
   Grote kans dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en kortingen en subsidies misloopt. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.

   

  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink te snijden in uw kosten.

   

  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet u wel goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura staat u graag bij met HR-advies.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

   

  Wij zijn u graag van dienst

  Bent u nieuwsgierig hoe Recura uw organisatie van dienst kan zijn? Bel dan met ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of op locatie in de regio Zaandam.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Reviews

  Maak een afspraak