Bel mij terug  Recura Wormerveer

   

  Recura salarisadministratie ook in Wormerveer!

  Uw salarisadministratie uitbesteden? Kies ook in Wormerveer en omstreken voor Recura Salaris Online! Dan bent u zeker van een competent beheer van uw personeelsbestand en correcte verzorging van uw salarisstroken, loonmutaties, loonaangiften, jaaropgaven en meer. Een hele geruststelling! Bovendien biedt Recura u een breed pakket aan andere financiële dienstverlening. Al deze diensten hebben één overeenkomst: onze efficiënte, persoonlijke en klantgerichte manier van werken.

  Uw salarisadministratie, onze zorg

  Elke maand weer staat het loon van uw medewerkers op tijd op hun rekening. Dat is één garantie bij uitbesteding van de salarisadministratie aan Recura. Net zoals wij alle andere onderdelen – van pensioenaangiften en loonheffingen tot cumulatieve overzichten – tot in de puntjes voor u verzorgen. Daarbij combineren wij de salarisverwerking met onze specialistische kennis van sociale zekerheid, arbeidsrecht en cao’s. Zo screenen we direct of er subsidies of kortingen van toepassing zijn als u nieuw personeel aanneemt. Dat betekent besparen, zeker als de overheid in 2018 het loonkostenvoordeel invoert. Ondernemers die hier te weinig mee bekend zijn, kunnen te maken krijgen met een flinke kostenpost. Neem daarom een specialist als Recura in de arm!

  Optimaal besparen met ons HR-abonnement

  Ook als u kiest voor het HR-abonnement, kan Recura voortaan subsidies en kortingen bij indiensttreding van nieuwe medewerkers meteen voor u claimen. Dan bent u evengoed voorbereid op het van kracht worden van de wetswijziging loonkostenvoordeel. Verder richt het HR-abonnement zich op de toekomstige ontwikkelingen rondom het in dienst hebben van personeel, ondersteuning en advies bij complex en langdurig ziekteverzuim, bij arbeidsongeschiktheid en bij regelgeving over de Wet verbetering poortwachter. Tegen een vast maandtarief verzekert u zich van de support van onze HR Servicedesk en bespaart u optimaal.

  Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

  Alle overige diensten van financieel adviesbureau Recura:

  • Verzuimbegeleiding: 20 procent minder ziekteverzuim dankzij Recura’s verzuimbegeleiding.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in de eigen functie, beter andere taken krijgen of een andere werkgever zoeken? Ons onderzoek schept geheid duidelijkheid.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en benut alle op u van toepassing zijnde subsidies en kortingsregelingen.
  • HR-advies: welk hr-vraagstuk u ook heeft, onze specialisten lossen het op.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? U weet het precies na ons onderzoek.
  • WGA-onderzoek: als werkgever bent u jarenlang financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies en onderzoek. Is het eigenrisicodragerschap ZW en WGA misschien iets voor u?

   

  Kennismaken? Ja graag!

  Wat betaalt u voor het uitbesteden van de salarisadministratie of een van onze andere diensten? Vraag een offerte aan! Liever eerst kennismaken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u op het werk in Wormerveer en omgeving. Bel met ons of stuur een e-mail naar info@recura.nl.

   

   

  Reviews

  Maak een afspraak