Bel mij terug  Recura Vlaardingen

   

  Recura financiële dienstverlening ook in Vlaardingen!

  Bent u ondernemer in Vlaardingen en omgeving? Bespaar dan tijd én geld en besteed uw salarisadministratie uit aan Recura! Stelt u zich voor: niet meer die maandelijkse rompslomp omtrent salarisstroken, loonstaten en betaalbestanden. Geen zorgen meer over de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Daarvoor in de plaats de geruststelling dat uw salarisadministratie in vakkundige en vertrouwde handen is. En dat tegen een scherpe prijs. Datzelfde geldt voor onze vele andere hoogwaardige financiële diensten.

  Uw salarisadministratie uitstekend verzorgd

  Uw salarisadministratie uitbesteden, oké, maar hoe houdt u overzicht? Geen probleem met het all-inclusive pakket Recura Salaris Online. U heeft altijd en overal inzicht in uw loonadministratie en personeelsdossier. Het beheren van uw gegevens doen wij samen met u, efficiënt, nauwkeurig en vooral ook overzichtelijk. Uiteraard verzorgen we loonstroken, betaalbestanden, loonstaten en dergelijke. Verder brengen we u op de hoogte van gebeurtenissen als ziekteverzuim, verlof, jubilea en aflopende contracten en proeftijden. U kunt uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden.

  Salarisadministratie met hr-ondersteuning

  Recura kan uw salarisadministratie ook verzorgen met ondersteuning van hr-administratieve taken. Dit helpt u om een perfect hr-beleid te voeren. U heeft de keuze uit onder meer de volgende soorten ondersteuning: signaalfunctie voor de aanzegtermijn en afloop van contracten, registratie van het verzuim in de arboportal, aanlevering van gegevens voor de verzuimverzekering en het pensioenfonds, en jaarlijks een gratis adviesgesprek met een van onze hr-professionals. Daarnaast kunnen uw medewerkers met onze online app zelf verlof aanvragen, hun gegevens actualiseren en loonstroken en jaaropgaven inzien en downloaden.

  Deskundigheid op vele terreinen

  Andere diensten van Recura zijn:

  • WGA-onderzoek: als werkgever blijft u vele jaren financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies. Ook kunnen wij onderzoeken of het eigenrisicodragerschap iets voor u is.
  • HR-abonnement: de sociale wet- en regelgeving bijhouden vraagt veel tijd en specialistische kennis. Met ons HR-abonnement realiseert u alle besparingen tegen een vast maandtarief.
  • HR-advies: onze specialisten staan klaar om ook uw moeilijkste hr-vraagstukken op te lossen.
  • Verzuimbegeleiding: 20% minder ziekteverzuim dankzij Recura’s verzuimbegeleiding.
  • Loonkostenonderzoek: nooit meer te veel betalen aan werknemerspremies en geen enkele subsidie of korting meer mislopen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in de vertrouwde functie of kan deze beter andere taken krijgen of zelfs een andere werkgever zoeken? U weet het na ons onderzoek.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.

   

  Vraag een offerte aan

  Vraag nu een offerte aan of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij komen graag langs bij uw bedrijf in of nabij Vlaardingen. Bel ons of stuur een mail naar info@recura.nl.

  Reviews

  Maak een afspraak