Bel mij terug  Recura Utrecht

  Salarisadministratie Utrecht

  Over ons

  “Nooit gedacht dat ik zó veel kon besparen.” Een veelgehoorde reactie van onze klanten. Als specialist in sociale zekerheid en ziekteverzuim ondersteunt Recura werkgevers bij het structureel verlagen van hun arbeidskosten. Daarnaast signaleren wij risico’s die verband houden met het in dienst hebben van personeel. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een efficiënte, persoonlijke en klantgerichte manier van werken. Recura werkt landelijk. U vindt onze accountmanagers dus ook in de regio Utrecht!

   

  Diensten op maat

  Welke vraag of behoefte u ook heeft, bij Recura vindt altijd een dienst op maat.

  • Schadelastbeheersing WGA
   Een medewerker van u is gedeeltelijk arbeidsongeschikt, gaat uiteindelijk uit dienst en ontvangt een WGA-uitkering. U blijft echter 10 jaar financieel verantwoordelijk. Recura helpt u te besparen dankzij schadelastbeheersing WGA. Daarmee richten wij ons eerst op de inzetbaarheid en het loonverlies van uw ex-medewerker. Eventueel maken wij samen met u een plan van aanpak voor begeleiding naar passend ander werk: het derdespoortraject.
  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Als eigenrisicodrager betaalt u geen WGA-premie, maar bent u zelf verantwoordelijk voor de WGA-uitkering en re-integratiekosten van arbeidsongeschikte (ex-)medewerkers. U kunt hiervoor kiezen, maar is dat wel aantrekkelijk voor u? Met het ERD-onderzoek van Recura krijgt u inzicht in alle financiële, organisatorische en personele consequenties van een eventuele overstap. Bent u al eigenrisicodrager WGA, dan inventariseren wij verbeterpunten en helpen u deze aan te pakken.
  • Salarisadministratie
   Ondernemers die hun salarisadministratie uitbesteden, krijgen meer tijd en vrijheid om zich op met hun bedrijfsvoering bezig te houden. Geef de uitvoering van uw loonadministratie daarom in handen van Recura. Met Recura Salaris online beheren wij uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken en wegwijs maken in de continu veranderende sociale wetgeving. Kortom, kies ook in Utrecht voor onbekommerd ondernemen met Recura!

   

  Overige diensten

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.
  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.
  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.
  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Maar daarvoor moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura weet het!
  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

  Neem contact op!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel dan met ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of op locatie in de regio Utrecht.

  Reviews

  Maak een afspraak