Bel mij terug  Recura Spijkenisse

  Op de hoogte van het loonkostenvoordeel 2018? Recura salarisadministratie in Spijkenisse regelt het!

  Salarisadministratie is een van de pijlers van uw onderneming. De maandelijkse loonstroken van uw medewerkers moeten in orde zijn, ook al kost dat veel werk. Besteed deze rompslomp daarom in Spijkenisse uit aan een specialist, zoals Recura. Wij verzorgen een maandelijkse punctuele all-inclusive salarisverwerking. Maar onze expertise gaat verder. Want wij zijn thuis in een uitgebreid pakket aan financiële dienstverlening. Kies gemak en zekerheid, kies Recura!

  Uw salarisadministratie in vertrouwde handen

  Stel u voor: niet meer elke maand opnieuw die salarisgegevens van uw medewerkers hoeven te verzamelen, controleren en verwerken en de plicht om uw kennis over wet- en regelgeving op dat gebied bij te houden. In plaats daarvan levert u alleen nog maar de maandelijkse gegevens en eventuele mutaties bij ons aan en wij doen de rest. Dat is het gemak van uw salarisadministratie uitbesteden aan Recura. U zult het als een geruststelling ervaren als u de correcte en vlotte afhandeling in handen geeft van onze salarisexperts.

  Besparen op ZW- en WGA-uitkeringen

  Voor vele ondernemers, ook in Spijkenisse, realiseert Recura besparingen dankzij advies en onderzoek. Neem de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers in verband met verzuim of arbeidsongeschiktheid. Daar bent u vaak nog jaren voor aansprakelijk. Graag onderzoeken onze specialisten welke financiering hiervoor het meest passend is bij uw situatie en beleid: via het UWV, via een verzekeringsmaatschappij of in eigen beheer oftewel het eigenrisicodragerschap? Onze diepgaande analyse geeft u inzicht in alle aspecten. Zo maakt u bewust de juiste keuze!

  Recura: dienstverlening zit in ons DNA!

  Onze financiële dienstverlening omvat ook:

  • Verzuimbegeleiding: uw ziekteverzuim met minstens 20 procent omlaag? Recura laat zien dat het kan!
  • HR-abonnement: alle sociale wet- en regelgeving bijhouden vraagt veel tijd en ook veel kennis. Met ons HR-abonnement heeft u hier geen omkijken naar, maar u bespaart wel!
  • HR-advies: welk hr-vraagstuk u ook heeft, onze specialisten lossen het zonder meer op.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? U weet het na ons onderzoek.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en mist geen subsidie of kortingsregeling meer.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in zijn of haar eigen functie, andere werkzaamheden verrichten of beter een andere baan zoeken? Recura schept duidelijkheid.

   

  Horen wij snel van u?

  Bent u geïnteresseerd in uitbesteding van uw salarisadministratie of een van onze andere diensten? Bel met ons of mail (info@recura.nl) ons dan voor een kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend, natuurlijk! We komen graag bij u langs in Spijkenisse en omstreken.

  Reviews

  Maak een afspraak