Bel mij terug  Diensten

  Wtl-controle

  Wtl controle

  De Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) bestaat uit 3 tegemoetkomingen voor werkgevers. De wet heeft als doel om werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in dienst te nemen of te houden. Als jouw organisatie recht heeft op 1 of meer tegemoetkomingen, dan ontvang je uiterlijk 14 maart een voorlopige berekening van het UWV. Hierin staan de loonkostenvoordelen waar u in 2019 recht op heeft.

  Controleer de beschikking

  Als jouw bedrijf recht heeft op één van de Wet tegemoetkomingen loondomein controleer de voorlopige berekening tijdig en goed. Of laat dit doen door Recura. Als de gegevens in uw aangiften niet kloppen, dan ontvangt u de tegemoetkoming(en) misschien gedeeltelijk of helemaal niet en laat u geld liggen waar u recht op heeft.

  Als de berekening niet klopt, dan kunt u uw aangiften tot en met 1 mei wijzigen. De Belastingdienst stuurt u uiterlijk 31 juli de definitieve berekening van de tegemoetkoming(en) en betaalt de tegemoetkoming(en) binnen 6 weken. Een tijdige controle en correctie is noodzakelijk om geen voordelen mis te lopen!

  Dit levert de Wtl controle voor u op:

  • U benut optimaal de beschikbare loonkostenvoordelen
  • U heeft een up to date administratie
  • De druk op uw HR-afdeling neemt af

  No Cure no Pay

  Onze Wtl controle kost u niets, want Recura werkt op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt dus pas als wij daadwerkelijk voordeel voor u hebben gerealiseerd. Wilt u liever een vast bedrag betalen voor de Wtl controle, neemt u dan contact met ons op.

  Wtl controle De Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) bestaat uit 3 tegemoetkomingen voor werkgevers. De wet heeft...

  Download

  Reviews