Bel mij terug  Diensten

  Salarisadministratie

  De unieke All-inclusive salarisadministratie 

  De salarisadministratie voeren is een nauwkeurige bezigheid, die veel tijd kost. Maar u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken en daarbij uw werkgeverslasten verlagen. Hoe? Door uw salarisadministratie uit te besteden aan Recura. Dan kunt u niet alleen vertrouwen dat de loonadministrateur op een efficiënte, tijdige en correcte wijze de uitvoering doet. U weet ook zeker dat wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten.

  Met deze unieke aanpak is Recura de eerste in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u vanaf dag één gaat besparen! Met Recura Salaris online beheren de salarisadministrateurs efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken en wegwijs maken in de continu veranderende sociale wetgeving. Een zuivere besparing van tijd en geld!

  Wat nemen wij uit handen met de All-inclusive salarisadministratie?

  Gratis kennisdocumenten

  Recura biedt diverse kennisdocumenten aan, waarmee u zich in kunt lezen over de nieuwste onderwerpen op het gebied van salarisadministratie. Download bijvoorbeeld het e-book ‘Wijziging loonkostenvoordeel 2018: Wat verandert er en waar moet u rekening mee houden?‘ door het bijgevoegde formulier in te vullen.

  Heeft u behoefte aan een snel en overzichtelijk schema van de nieuwe regelingen in 2018? Dan adviseren wij u hier de infographic te downloaden.

  Wilt u vooruit denken en uw salarisadministratie toekomstbestendig maken? Lees dan in dit e-book hoe u in vier stappen een flexibele en overzichtelijke salarisadministratie kunt bereiken.

  Gratis overstapservice

  Een nieuw salarisbureau inhuren veel gedoe? Niet met de gratis salarisadministratie overstapservice van Recura. Misschien bent u ontevreden over uw huidige salarisadministratiekantoor. Of u wilt eens kijken welke dienstverlening een andere partij u te bieden heeft. Dan kan overstappen een goede keuze zijn.

  De unieke All-inclusive salarisadministratie  De salarisadministratie voeren is een nauwkeurige bezigheid, die...

  Download

  Reviews