Bel mij terugDiensten / Salarisadministratie

De unieke All-inclusive salarisadministratie 

De salarisadministratie voeren is een nauwkeurige bezigheid, die veel tijd kost. Maar u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken en daarbij uw werkgeverslasten verlagen. Hoe? Door uw salarisadministratie uit te besteden aan Recura. Dan kunt u niet alleen vertrouwen dat de loonadministrateur op een efficiënte, tijdige en correcte de uitvoering doet. U weet ook zeker dat wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten.

Met deze unieke aanpak is Recura de eerste in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u vanaf dag één gaat besparen! Met Recura Salaris online beheren de salarisadministrateurs efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken en wegwijs maken in de continu veranderende sociale wetgeving. Een zuivere besparing van tijd en geld! En dit voor een vast bedrag van € 10,- per medewerker per maand heeft u uw salarisverwerking uitbesteed.

Wat nemen wij uit handen met het All-inclusive salarisadministratie?

Gratis overstapservice

Een nieuw salarisbureau inhuren veel gedoe? Niet met de gratis salarisadministratie overstapservice van Recura. Misschien bent u ontevreden over uw huidige salarisadministratiekantoor. Of u wilt eens kijken welke dienstverlening een andere partij u te bieden heeft. Dan kan overstappen een goede keuze zijn.

Eerste 3 maanden 50% korting

Offerte salarisverwerking uitbesteden? Vul hieronder uw gegevens in ontvang de eerste 3 maanden 50% korting op uw salarisadministratie! Liever eerst een afspraak? Laat uw gegevens achter en wij bellen u op voor een gratis vrijblijvend kennismakinggesprek bij u op kantoor.

«   Diensten

Reviews

Maak een afspraak