Bel mij terugDiensten / Salarisadministratie

De unieke All-inclusive salarisadministratie 

De salarisadministratie voeren is een nauwkeurige bezigheid, die veel tijd kost. Maar u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken en daarbij uw werkgeverslasten verlagen. Hoe? Door uw salarisadministratie uit te besteden aan Recura. Dan kunt u niet alleen vertrouwen dat de loonadministrateur op een efficiënte, tijdige en correcte de uitvoering doet. U weet ook zeker dat wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten.

Met deze unieke aanpak is Recura de eerste in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u vanaf dag één gaat besparen! Met Recura Salaris online beheren de salarisadministrateurs efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken en wegwijs maken in de continu veranderende sociale wetgeving. Een zuivere besparing van tijd en geld! En dit voor een vast bedrag van € 10,- per medewerker per maand heeft u uw salarisverwerking uitbesteed.

Wat nemen wij uit handen met het All-inclusive salarisadministratie?

Gratis kennisdocumenten

Recura biedt diverse kennisdocumenten aan, waarmee u zich in kunt lezen over de nieuwste onderwerpen op het gebied van salarisadministratie. Download hier bijvoorbeeld het e-book ‘Wijziging loonkostenvoordeel 2018: Wat verandert er en waar moet u rekening mee houden?’. Heeft u behoefte aan een snel en overzichtelijk schema van de nieuwe regelingen in 2018? Dan adviseren wij u hier de infographic te downloaden.

Wilt u reeds vooruit denken en uw salarisadministratie toekomstbestendig maken? Lees dan in dit e-book hoe u in vier stappen een flexibel en overzichtelijk salarisadministratie kunt bereiken.

Gratis overstapservice

Een nieuw salarisbureau inhuren veel gedoe? Niet met de gratis salarisadministratie overstapservice van Recura. Misschien bent u ontevreden over uw huidige salarisadministratiekantoor. Of u wilt eens kijken welke dienstverlening een andere partij u te bieden heeft. Dan kan overstappen een goede keuze zijn.

 

«   Diensten

Reviews

Maak een afspraak