Bel mij terugDiensten / loonkostenonderzoek

Het bedrijfsleven laat tonnen aan euro’s liggen. Oorzaak: ons gecompliceerde en aldoor veranderende socialezekerheidsstelsel. U bent verplicht om alle regels binnen de sociale wetgeving bij te houden. Haast onbegonnen werk, want er zijn meer dan 90 regelingen voor besparingen. Daarbij krijgt u steeds meer administratieve taken, terwijl de capaciteit op de afdeling alleen maar afneemt. Bovendien zult u zich niet altijd verdiepen in het arbeidsverleden van al uw werknemers. Als gevolg van deze ontwikkelingen loopt u geld mis en heeft u meer kans op boetes en naheffingen.

Grote kans dat ook u te veel betaalt

De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies. Financieel adviesbureau Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen. Alle subsidies en kortingsregelingen kennen eigen regels, administratieve eisen en aanvraagprocedures. Vanuit onze expertise controleren wij niet alleen wat u in het verleden aan premiekortingen en subsidies bent misgelopen. We realiseren ook bedrijfsbesparingen tot wel 10 jaar na uitdiensttreding. Dankzij onze actuele kennis van de wet- en regelgeving leveren wij een administratie met bewijsmateriaal en zorgen we voor directe opbrengsten.

No cure no pay

Ons eenmalige loonkostenonderzoek kost u niets, want Recura werkt op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt dus pas als wij daadwerkelijk besparingen realiseren. Vinden wij geen verhaalbare resultaten, dan weet u dat u nooit te veel heeft betaald.

Dit levert het loonkostenonderzoek u op:

  • Directe opbrengsten
  • Verlaging van uw werknemerspremies
  • Opschoning van uw administratie en daardoor minimale risico’s op ziekteverzuim

Ervaar het gemak van het Abonnement HR-servicedesk

«   Diensten

Maak een afspraak

Wilt u weten of Recura ook voor uw organisatie financieel voordeel kan behalen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.