Bel mij terugDiensten

Loonkostenonderzoek

Het unieke  Loonkostenonderzoek van Recura

Het bedrijfsleven laat tonnen aan euro’s liggen. Oorzaak: ons gecompliceerde en aldoor veranderende socialezekerheidsstelsel. U bent verplicht om alle regels binnen de sociale wetgeving bij te houden. Haast onbegonnen werk, want er zijn meer dan 90 regelingen voor besparingen. Daarbij krijgt u steeds meer administratieve taken, terwijl de capaciteit op de afdeling alleen maar afneemt. Bovendien zult u zich niet altijd verdiepen in het arbeidsverleden van al uw werknemers. Als gevolg van deze ontwikkelingen loopt u geld mis en heeft u meer kans op boetes en naheffingen. Een loonkostenonderzoek, subsidiescan, premiescan, kan dit voorkomen.

Grote kans dat ook u te veel betaalt

De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies. Financieel adviesbureau Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen. Alle subsidies en kortingsregelingen kennen eigen regels, administratieve eisen en aanvraagprocedures. Vanuit onze expertise controleren wij niet alleen wat u in het verleden aan premiekortingen en subsidies bent misgelopen. We realiseren ook bedrijfsbesparingen tot wel 10 jaar na uitdiensttreding. Dankzij onze actuele kennis van de wet- en regelgeving leveren wij een administratie met bewijsmateriaal en zorgen we voor directe opbrengsten.

No cure no pay

Ons eenmalige loonkostenonderzoek kost u niets, want Recura werkt op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt dus pas als wij daadwerkelijk besparingen realiseren. Vinden wij geen verhaalbare resultaten, dan weet u dat u nooit te veel heeft betaald.

Dit levert het loonkostenonderzoek u op:

  • Directe opbrengsten
  • Verlaging van uw werknemerspremies
  • Opschoning van uw administratie en daardoor minimale risico’s op ziekteverzuim

Bent u op de hoogte van de wetswijziging loonkostenvoordeel die per 1 januari 2018 is ingegaan?

Download bijvoorbeeld het e-book ‘Wijziging loonkostenvoordeel 2018: Wat verandert er en waar moet u rekening mee houden?’. Heeft u behoefte aan een snel en overzichtelijk schema van de nieuwe regelingen in 2018? Dan adviseren wij u hier de infographic te downloaden.

Het unieke  Loonkostenonderzoek van Recura Het bedrijfsleven laat tonnen aan euro’s liggen. Oorzaak: ons...

Download

Reviews