Bel mij terugDiensten

Covid-19 TOGS aanvraag

Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19

Letop: Het is niet helaas niet meer mogelijk om een Covid TOGS aavraag via Recura te laten indienen. Het loket voor de TOGS bij de RVO sluit vandaag om 17:00 uur. Wij zijn u vanaf volgende week van dienst met het aanvragen van de TVL de opvolger van de TOGS. Zodra wij meer informatie hebben ontvangen omtrent de procedure, dan zullen wij dat delen op onze website.

 

De Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) is 1 van de 9 noodmaatregelen van het kabinet om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. De TOGS is voor ondernemers die directe schade ondervinden van diverse kabinetsmaatregelen om het COVID-19 virus in te dammen. Gedupeerde ondernemers ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van € 4.000 om hun vaste lasten te kunnen betalen. De TOGS aanvraag kan Recura die als intermediair optreed voor u indienen bij de RVO.

Geen eHerkenning? Recura kan de aanvraag dezelfde dag voor u indienen!

Recura kan als intermediair voor u optreden en de TOGS aanvraag indienen bij de RVO, zodat uw aanvraag dezelfde dag nog wordt ingediend en zo spoedig mogelijk in behandeling kan worden genomen.

Kosten

Recura dient de TOGS aanvraag voor u in voor € 39,- exclusief BTW per aanvraag.

Stappenplan

  1. U dient ons te machtigen dat wij voor u als intermediair de TOGS aanvraag voor u indienen. Het machtigingsformulier kunt u downloaden, invullen en ondertekenen en mailen naar aanvraagcovid@recura.nl samen met uw IBAN rekeningnummer waar de tegemoetkoming op gestort kan worden.
  2. Doe u betaling online. Klik hier om uw bestelling te voltooien.
  3. Zodra wij het machtigingsformulier samen met uw IBAN rekeningnummer hebben ontvangen, dan dienen wij dezelfde dag nog de aanvraag voor u in. Zodra de aanvraag door Recura is ingediend ontvangt u automatisch vanuit de RVO een ontvangstbevestiging van de TOGS aanvraag en kunt u deze verder opvolgen.

Voordelen

  1. Recura dient dezelfde dag nog de TOGS aanvraag voor u in bij de RVO. Elke dag langer telt!
  2. U hoeft niet 4 tot 5 dagen of langer te wachten totdat u beschikt over een eHerkenningsmiddel.
  3. U hoeft geen eHerkenningsmiddel aan te schaffen.
  4. U bespaart tijd en geld!

Vastgestelde SBI-codes Tegemoetkoming Schade COVID-19

De tegemoetkoming is voor die ondernemers waarvan de hoofdactiviteit overeenkomt met een van de onderstaande SBI-codes. Klik op de zoektool SBI-code om te zien of jou sector er tussen staat.

Donatie Rode Kruis

Recura wil ook helpen aan de Coronavirus en zal daarom van elke aanvraag € 4,- doneren aan het Rode Kruis. Wilt u weten wat het Rode Kruis allemaal doet tegen het bestrijden van de Coronavirus of wilt u zelf ook doneren klikt dan hier.

Download

Machtigingsformulier Tegemoetkoming schade COVID-19

Download

E-book - In 4 stappen naar een toekomstbestendige salarisadministratie voor het mkb

Download het e-book Wilt u toewerken naar een overzichtelijke en flexibelere salarisadministratie? En wilt u zich...

Download

Reviews