Bel mij terug  Recura Schiphol

  Recura salarisadministratie ook op Schiphol!

  Zou u weleens ondersteuning kunnen gebruiken bij de uitvoering van uw salarisadministratie elke maand weer? Overweeg dan uitbesteding aan Recura! Dit houdt in dat al die steeds terugkerende handelingen rondom de hr- en salarisadministratie efficiënt en punctueel worden uitgevoerd, terwijl u daar niet meer naar om hoeft te kijken. Een hele geruststelling, zo kunnen andere ondernemers u bevestigen. En dat is nog maar één van onze vele professionele financiële diensten voor kleine en grote bedrijven. Ook in en om Schiphol.

  All-inclusive pakket Recura Salaris Online

  De nauwkeurige inrichting van uw loonadministratie, loonstroken per medewerker, loonstaten, betaalbestanden, een online app voor de medewerkers. Dit alles en meer maakt deel uit van ons bijzonder aantrekkelijk all-inclusive pakket Recura Salaris Online. Zo claimen wij ook maximaal alle subsidies en kortingen waar u recht op heeft. Bovendien kunt u altijd rekenen op ondersteuning, telefonisch of per mail, van onze vakkundige salarisspecialisten.

  Aansprakelijkheid ZW en WGA

  Met advies en onderzoek realiseert Recura voor vele ondernemers in en rond Schiphol besparingen. Neem uw aansprakelijkheid voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers wegens arbeidsongeschiktheid. Daar kunt u vaak nog jaren voor betalen. Onze experts onderzoeken graag welke financiering het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en beleid. Is dat via het UWV, via een verzekeringsmaatschappij of in eigen beheer, het zogenaamde eigenrisicodragerschap? Dankzij onze grondige analyse krijgt u inzicht in alle ins en outs. Alleen zo maakt u gefundeerd de juiste keuze!

  Recura, van vele markten thuis

  Andere dienstverlening uit ons pakket:

  • Verzuimbegeleiding: uw ziekteverzuim met minstens 20% omlaag? Recura laat zien dat het kan!
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? U weet het na ons onderzoek.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en loopt geen subsidie of korting meer mis.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in zijn of haar eigen functie, andere werkzaamheden verrichten of beter een andere baan zoeken? Recura schept duidelijkheid.
  • HR-abonnement: alle sociale wet- en regelgeving bijhouden vraagt veel tijd en ook veel kennis. Met ons HR-abonnement heeft u hier geen omkijken naar én u bespaart.
  • HR-advies: welk hr-vraagstuk u ook heeft, onze specialisten lossen het samen met u op.

   

  Wij maken graag een afspraak!

  Heeft u nog vragen over uw salarisadministratie uitbesteden of onze andere diensten? Laten we dan een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op of in de buurt van Schiphol. Bel met ons of stuur een e-mail naar info@recura.nl. Tot snel!

  Reviews

  Maak een afspraak