Bel mij terug  Salarisadministrateurs

  De unieke aanpak van de salarisadministrateurs van Recura

  De salarisadministratie voeren is een nauwkeurige bezigheid, die veel tijd kost. Maar u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken en daarbij uw werkgeverslasten verlagen. Hoe? Door uw salarisverwerking uit te besteden aan de salarisadministrateurs van Recura. Dan kunt u niet alleen vertrouwen op een efficiënte, tijdige en correcte uitvoering. U weet ook zeker dat wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten. Met deze unieke aanpak is Recura de eerste in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u vanaf dag één gaat besparen! Met Recura Salaris online beheren wij efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken en wegwijs maken in de continu veranderende sociale wetgeving. Een zuivere besparing van tijd en geld!  En dit voor een vast bedrag van € 10,- per medewerker per maand. Wat nemen wij uit handen met het All-inclusive salarisadministratie?

  Gratis kennisdocumenten

  Recura biedt diverse kennisdocumenten aan, waarmee u zich in kunt lezen over de nieuwste onderwerpen op het gebied van salarisadministratie. Download hier bijvoorbeeld het e-book ‘Wijziging loonkostenvoordeel 2018: Wat verandert er en waar moet u rekening mee houden?’. Heeft u behoefte aan een snel en overzichtelijk schema van de nieuwe regelingen in 2018? Dan adviseren wij u hier de infographic te downloaden.

  Wilt u reeds vooruit denken en uw salarisadministratie toekomstbestendig maken? Lees dan in dit e-book hoe u in vier stappen een flexibel en overzichtelijk salarisadministratie kunt bereiken.

  Onbekommerd ondernemen 

  Ondernemers die hun salarisadministratie uitbesteden, krijgen meer tijd en vrijheid om zich op de bedrijfsvoering te concentreren. Dankzij onze ervaring als gespecialiseerde salarisadministrateurs weten wij precies hoe wij onze klanten onbekommerd kunnen laten ondernemen.

  Vraag een offerte aan of maak een afspraak

  Wilt u exact weten wat het betekent om uw salarisadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte salarisadministratie aan of maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakinggesprek bij u op kantoor.

  Offerte aanvragen