Bel mij terugRecura Rotterdam

Salarisadministratie Rotterdam

Over ons

Recura is gespecialiseerd in salarisadministratie en heeft specialisten op het gebied van sociale zekerheid en ziekteverzuim in Rotterdam. U bent bij ons aan het juiste adres als u de arbeidskosten van uw onderneming structureel wilt verlagen. Wij helpen u de arbeidsongeschiktheidskosten te beperken, de inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten en subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u te benutten samen met de salarisadministratie. Onze service is volledig gericht op de voortdurende controle en beheersing van kosten. Recura werkt landelijk, onze accountmanagers bedienen hun eigen regio. U vindt ons dus ook in en om Rotterdam!

Service van hoog niveau

Onze professionele dienstverlening is op alle fronten van hoog niveau.

 • Schadelastbeheersing WGA
  Een van uw medewerkers is deels arbeidsongeschikt, gaat uit dienst en krijgt een WGA-uitkering. U blijft echter 10 jaar financieel verantwoordelijk. Het is daarom goed om uw ex-medewerker te begeleiden naar re-integratie, want dan kunt u flink besparen. Schadelastbeheersing WGA van Recura richt zich eerst op de inzetbaarheid en het loonverlies van uw ex-medewerker. Zo nodig maken wij met u een plan van aanpak voor het zogeheten derdespoortraject.
 • Eigenrisicodragerschap WGA
  Heeft u ooit de overstap naar het eigenrisicodragerschap voor de WGA overwogen? Of bent u al eigenrisicodrager (ERD) en heeft u zich wel eens afgevraagd of u het maximale uit uw verzekering haalt? Het ERD-onderzoek van Recura geeft u inzicht in alle financiële, organisatorische en personele consequenties van een eventuele overstap. Bent u al eigenrisicodrager, dan inventariseren wij verbeterpunten en adviseren en ondersteunen u bij de implementatie van de nodige aanpassingen.
 • Salarisadministratie
  De salarisadministratie voeren: elke maand weer een tijdrovende activiteit die toch moet gebeuren. Maak het u daarom gemakkelijk én verlaag uw werkgeverslasten door uw loonadministratie uit te besteden aan Recura. Wij garanderen een professionele, snelle en foutloze uitvoering. Bovendien benutten wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen maximaal. Dat is de aanpak van Recura, waarmee wij uniek zijn in Nederland. Kies daarom ook in Rotterdam voor gemak en onbekommerd ondernemen!

 

Overige diensten

 • Loonkostenonderzoek
  De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.
 • Arbeidsdeskundig onderzoek
  Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.
 • Verzuimbegeleiding
  Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.
 • HR-advies
  U wilt een strak HR-beleid voeren. Maar daarvoor moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan?
 • HR-abonnement
  Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.
 • Loonregres
  Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

 

Benieuwd wat Recura voor u kan betekenen?

Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel dan met ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of op locatie in en om Rotterdam.

Reviews

Maak een afspraak