Bel mij terug  Recura Rijswijk

  Salarisadministratie Rijswijk

   

  “Positief, een uitstekende dienstverlening”, reageert een van onze klanten. En hij is bepaald niet de enige. Zoekt u een deskundige, met u mee denkende financiële dienstverlener? Welkom bij financieel specialist Recura! Wij verzorgen met veel inzet en plezier uw salarisadministratie. We helpen u bij subsidies, kortingsregelingen en belastingzaken. Wij ondersteunen u bij het terugdringen van uw ziekteverzuim en het verhogen van de inzetbaarheid van uw medewerkers. Recura is gevestigd in Delft, dus onze accountmanagers kennen uw regio als geen ander!

   

   

  Breed spectrum aan diensten

  U kunt bij ons terecht voor een breed spectrum aan professionele diensten.

   

  • Verzuimbegeleiding
   Ziekteverzuim kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljarden. Het aantal ziekmeldingen terugdringen levert dus geld op, soms veel geld. Bij Recura weten we daar alles van. Onze verzuimbegeleiding is er volledig op gericht om medewerkers weer aan het werk te krijgen. Met onze directe aanpak brengen we uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – met minstens 20% omlaag. Daarnaast zijn we ook specialist in sociale zekerheid.

   

  • HR-advies
   Met HR-advies op maat helpt Recura u graag bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Bijvoorbeeld het opstellen van personeelsbeleid, het opzetten van een personeelsdossier, arbowetgeving, functionerings-, beoordelings- en beloningsbeleid, ziekteverzuim, re-integratietrajecten, schadelastbeheersing en eigenrisicodragerschap WGA. Ook kunnen wij u deskundig ondersteunen op arbeidsrechtelijk gebied. Bijvoorbeeld met begeleiding bij ontslag en het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidscontract.

   

  • Salarisadministratie
   Uw salarisadministratie feilloos uitvoeren en tegelijkertijd alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten. Dát is de voor Nederland unieke aanpak van Recura. Uniek? Jazeker, want wij hebben jarenlange expertise op beide terreinen. Laat uw salarisadministratie daarom over aan onze specialisten en bespaar tijd én geld. U kunt kiezen voor geheel of gedeeltelijk uitbesteden, met of zonder HR-administratieve ondersteuning. Ervaar ook in Rijswijk het genoegen van onbekommerd ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • Loonkostenonderzoek
   Grote kans dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, zodat u jaarlijks veel geld bespaart.

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

   

  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Met het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

   

  Laten we kennismaken!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij zien uit naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u, telefonisch of op locatie in Rijswijk of omgeving.

  Reviews

  Maak een afspraak