Bel mij terug  Recura Schiedam

  Salarisadministratie Schiedam

   

  Salarisadministratie, sociale zekerheid, belastingzaken, personeelsaangelegenheden: financieel adviesbureau Recura kan het voor u regelen! Wij helpen werkgevers om hun arbeidskosten structureel te verlagen. Daarnaast biedt ons specialistische team uw organisatie professionele ondersteuning en advies. Sleutelwoorden in onze werkwijze zijn: terzake kundig, efficiënt en persoonlijk. Recura werkt door heel Nederland, met accountmanagers die hun eigen regio bedienen. U vindt ons dus ook in en rond Schiedam!

   

   

  Totaalpakket in dienstverlening

  Recura biedt u een totaalpakket aan zakelijke financiële diensten.

   

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Een langdurig zieke werknemer zet vaak de arbeidsrelatie onder druk. In zo’n situatie is het van belang dat u kunt vertrouwen op een intermediair die zich inleeft en beide partijen ondersteunt bij het proces. Recura is zo’n intermediair. Met ons arbeidsdeskundig onderzoek inventariseren wij of uw werknemer nog binnen uw organisatie kan werken – eventueel aangepast – of dat een tweede spoor noodzakelijk is. Daarbij besteden wij extra aandacht aan het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • HR-abonnement
   U heeft moeite om de complexe en aldoor veranderende sociale wet- en regelgeving bij te houden? Is actuele kennis hierover maar beperkt binnen uw HR-afdeling aanwezig? Dan biedt het HR-abonnement van Recura uitkomst! Met het HR-abonnement neemt onze HR Servicedesk u alle gewenste werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen. Zo bespaart u op uw arbeidslasten. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Er is er altijd een dat bij u past.

   

  • Salarisadministratie
   Uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Recura heeft vele voordelen. Bijvoorbeeld: altijd en overal inzicht in uw salarisadministratie en personeelsdossiers, maximaal gebruik van subsidies en kortingsregelingen, verlof- en verzuimregistratie, HR-functionaliteiten. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vast aanspreekpunt met kennis van zaken. Kies uit verschillende soorten ondersteuning, die alle gemeen hebben dat u vanaf dag één gaat besparen. Gelukkig kunt u ook in Schiedam onbezorgd ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en kortingen en subsidies vergeet. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren. Hierdoor kunt u jaarlijks uw kosten fors omlaag brengen.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

   

  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet u goed op de hoogte zijn en blijven van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? HR-advies van Recura biedt uitkomst.

   

   

  Maak een afspraak!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij spreken graag een gratis kennismakingsgesprek met u af, telefonisch of op locatie in of rond Schiedam.

  Reviews

  Maak een afspraak