Bel mij terugOver ons

Recura staat voor ondernemen. U kunt bij ons terecht voor subsidies, belasting en personeelsadvies, het structureel verlagen van hun arbeidskosten. Ziekteverzuim terugdringen. De inzetbaarheid van de medewerkers vergroten. Arbeidsongeschiktheidskosten beperken. We hebben een landelijke dekking: al onze accountmanagers bedienen hun eigen regio. U vindt ons dus ook bij u in de buurt! Recura werkt onder meer voor klanten in Amsterdam, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht en Leiden.

Efficiënt, persoonlijk, klantgericht

De dienstverlening van Recura kenmerkt zich door een efficiënte, persoonlijke en klantgerichte manier van werken. Onze service is gericht op de voortdurende controle en beheersing van kosten. Daarnaast traceren wij risico’s die verband houden met het in dienst hebben van personeel. Ons specialistische team biedt uw organisatie ook professionele ondersteuning en advies bij juridische kwesties over sociale zekerheid.

Totaalpakket aan diensten

Hét grote voordeel van Recura is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Hebt u een belastingadviseur of een fiscaal adviseur nodig? Zoekt u fiscaal-juridisch advies of wilt u kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wilt u de beste adviseur op het gebied van subsidies of verzuim in huis halen? Welke vraag u ook heeft, u kunt bij Recura altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier

Bent u benieuwd wat Recura kan betekenen voor uw onderneming?  Neem gratis contact met ons op via 0800 66 55 333 of via het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismaking, telefonisch of op locatie.

 

Reviews

Maak een afspraak