Bel mij terug  Over ons

   

  Recura salarisadministratiekantoor en HR. U kunt bij ons terecht voor subsidies, belasting, personeelsadvies, personeelsadministratie, het structureel verlagen van uw arbeidskosten en het terugdringen van het ziekteverzuim. Ook helpen wij u de inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten en de arbeidsongeschiktheidskosten te beperken. We hebben een landelijke dekking: al onze accountmanagers bedienen hun eigen regio. U vindt ons dus ook bij u in de buurt! Recura werkt onder meer voor klanten in Amsterdam, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht en Leiden.

  Efficiënt, persoonlijk, klantgericht

  De dienstverlening van Recura kenmerkt zich door een efficiënte, persoonlijke en klantgerichte manier van werken. Onze service is gericht op de voortdurende controle en beheersing van kosten. Daarnaast traceren wij risico’s die verband houden met het in dienst hebben van personeel. Ons specialistische team biedt uw organisatie ook professionele ondersteuning en advies bij juridische kwesties over sociale zekerheid.

  Totaalpakket aan diensten

  Hét grote voordeel van Recura is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Heeft u een salarisadministrateur, belastingadviseur of een fiscaal adviseur nodig? Zoekt u fiscaal-juridisch advies of wilt u kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wilt u de beste adviseur op het gebied van subsidies of verzuim in huis halen? Welke vraag u ook heeft, u kunt bij Recura altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier.

  Bent u benieuwd wat Recura kan betekenen voor uw onderneming?  Neem gratis contact met ons op via 085 744 0002 of via het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismaking, telefonisch of op locatie.

   

  Reviews

  Maak een afspraak