Bel mij terug  Recura Nijmegen

  Recura salarisadministratie met subsidietool ook in Nijmegen!

  Kost de hr- en salarisadministratie u ook zo veel tijd? Tijd die u liever in het runnen van uw bedrijf steekt? Leg uw loonadministratie dan in handen van Recura, ook in en om Nijmegen. Met Recura Salaris Online beheren wij op een professionele wijze uw personeelsbestand en verzorgen alles wat met de lonen te maken heeft, al dan niet aangevuld met ondersteuning bij hr-administratieve taken. Daarnaast kunt u bij onze experts terecht voor een grote hoeveelheid andere financiële specialismen op het gebied van onder meer sociale zekerheid, subsidies en belastingzaken.

  Voordelen van uw salarisadministratie uitbesteden

  Uw salarisadministratie uitbesteden heeft diverse voordelen. Zo nemen wij u maandelijks de volledige salarisverwerking uit handen, verzorgen al uw loongerelateerde verplichtingen en ondersteunen u met advies, zowel per mail als per telefoon. Online houdt u altijd en overal inzicht in uw administratie en personeelsdossier. Het enige wat u voortaan nog hoeft te doen, is tijdig de bedrijfs- en medewerkersgegevens bij ons aanleveren. Wilt u overstappen van uw huidige salarisadministratiekantoor? Profiteer dan van onze gratis overstapservice en wij regelen alles.

  Financiering ZW en WGA

  Verzuim- en arbeidsongeschiktheidskosten van (ex-)medewerkers drukken vaak nog jaren op uw begroting voor het personeel. Welke financiering past het beste bij u: publieke financiering via het UWV, private financiering via een verzekeraar of uitvoering in eigen beheer als eigenrisicodrager? Onderzoek van Recura zorgt dat u een weloverwogen keuze kunt maken. De verschillende financieringsmogelijkheden, de voor- en nadelen, administratieve processen en het beleid brengen wij gedegen voor u in kaart.

  Onze diensten op rij

  Recura’s expertise is veelomvattend:

  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in de eigen functie, beter andere taken krijgen of een andere werkgever zoeken? Ons onderzoek maakt dit duidelijk.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en mist geen enkele subsidie of korting meer.
  • HR-abonnement: de sociale wet- en regelgeving bijhouden vraagt tijd en specialistische kennis. Met ons HR-abonnement heeft u hier geen omkijken naar én realiseert u
  • HR-advies: onze experts lossen met hun deskundigheid en ervaring ook uw lastigste hr-vraagstukken op.
  • Verzuimbegeleiding: met onze verzuimbegeleiding verlagen wij uw ziekteverzuim met ten minste 20%.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.

   

  Offerte of afspraak

  Vraag nu een offerte aan en u weet exact wat het kost als wij uw salarisadministratie of een van de andere diensten mogen uitvoeren. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij u op locatie in de regio Nijmegen. Bel 0800 66 55 333 of vul het contactformulier in.

  Reviews

  Maak een afspraak