Bel mij terug  Loonadministrateur

  De unieke aanpak van loonadministrateur Recura

  De loonadministratie voeren is een nauwkeurige bezigheid, die veel tijd kost. Maar u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken en daarbij uw werkgeverslasten verlagen. Hoe? Door uw salarisverwerking uit te besteden aan Recura. Dan kunt u niet alleen vertrouwen op een efficiënte, tijdige en correcte uitvoering. U weet ook zeker dat wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten. Met deze unieke aanpak is Recura de eerste loonadministrateur in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u vanaf dag één gaat besparen! Met Recura Salaris online beheren wij efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken en wegwijs maken in de continu veranderende sociale wetgeving. Een zuivere besparing van tijd en geld!  En dit voor een vast bedrag van € 10,- per medewerker per maand. Wat nemen wij uit handen met het All-inclusive salarisadministratie?

  Onbekommerd ondernemen

  Ondernemers die hun salarisverwerking uitbesteden, krijgen meer tijd en vrijheid om zich op de bedrijfsvoering te concentreren. Dankzij onze ervaring als gespecialiseerd loonadministrateur weten wij precies hoe wij onze klanten onbekommerd kunnen laten ondernemen.

  Vraag een offerte aan of maak een afspraak

  Wilt u exact weten wat het betekent om uw loonadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte salarisadministratie aan of maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakinggesprek bij u op kantoor.

  Offerte aanvragen