Bel mij terug  Recura Lelystad

  Salarisadministratie Lelystad

   

  “Hun medewerkers denken mee en dragen oplossingen aan. Ik ben erg tevreden.” Zo reageren meer klanten op de dienstverlening van financieel adviesbureau Recura. Wij helpen het ziekteverzuim binnen uw bedrijf te verminderen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers maximaal inzetbaar zijn. Wij adviseren u over subsidies, kortingsregelingen en belastingzaken. Kortom, dankzij Recura kunt u blijvend besparen op uw arbeidsongeschiktheidskosten. Wij werken door heel Nederland. U vindt ons dus ook in Lelystad en omgeving!

   

   

  De dienstverlening van Recura

  Onze uitgebreide dienstverlening is altijd deskundig, persoonlijk en klantgericht.

   

  • Loonkostenonderzoek
   Lukt het u om alle regels, inclusief de veranderingen, binnen onze sociale wetgeving bij te houden? De kans is niet zo groot, want er bestaan maar liefst 90 regelingen voor besparingen. Het is dan ook niet denkbeeldig dat uw organisatie te veel aan werknemerspremies betaalt en kortingen en subsidies laat liggen. Kies daarom voor het loonkostenonderzoek van Recura en ontdek hoeveel geld u jaarlijks kunt besparen. Dankzij onze actuele kennis van wet- en regelgeving zorgen we voor directe opbrengsten

   

  • HR-abonnement
   De vinger aan de pols bij de toekomstige ontwikkelingen rondom het in dienst hebben van personeel. Ondersteuning en advies bij complex en langdurig ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en regelgeving over bijvoorbeeld de Wet verbetering poortwachter. Met het HR-abonnement adviseert de HR Servicedesk van Recura u over de gecompliceerde sociale wetgeving. Daarnaast kunnen wij uw afdeling personeelszaken ondersteunen. Kies uit verschillende HR-abonnementen en laat u geheel of gedeeltelijk door Recura ontzorgen.

   

  • Salarisadministratie
   Werkgevers die hun salarisadministratie uitbesteden, kunnen zich volledig op hun bedrijfsvoering concentreren. Daarom een waardevolle tip: leg uw salarisadministratie in handen van Recura. Met Recura Salaris online beheren wij efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen we uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken en wegwijs maken in de continu veranderende sociale wetgeving. Kortom, ervaar ook in Lelystad het genot van onbekommerd ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet u goed op de hoogte blijven van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura helpt met HR-advies!

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

   

   

  Neem contact op!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw organisatie kan betekenen? Bel ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of op locatie in en rond Lelystad.

  Reviews

  Maak een afspraak