Bel mij terug  Recura Leiden

  Salarisadministratie Leiden

  Over ons

  Uw arbeidskosten structureel verlagen? Het ziekteverzuim onder uw medewerkers verminderen? Subsidies en kortingsregelingen optimaal benutten? Arbeidsongeschiktheidskosten beperken? Financieel adviesbureau Recura is specialist op al deze gebieden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor belastingzaken, personeelsadvies, ondersteuning bij juridische kwesties over sociale zekerheid en onze unieke All-Inclusive salarisadminstratie. Recura werkt in landelijk, onze accountmanagers bedienen hun eigen regio. U vindt ons dus ook in Leiden en omgeving!

  Totaalpakket aan diensten in Leiden

  Voor een uitgebreid financieel dienstenpakket bent u bij Recura aan het juiste adres.

  • HR-advies
   Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Hoe gaat u om met arbeidsvoorwaarden, functioneren en personeelsdossiers? Welke stappen zet u bij ontslag, langdurig ziekteverzuim en re-integratietrajecten? De specialisten van Recura hebben veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven. Wij helpen u graag bij verschillende vraagstukken met HR-advies op maat! Ook kunnen wij u van dienst zijn met HR-administratieve taken zoals salarisadminstratie.
  • HR-abonnement
   De sociale wet- en regelgeving is gecompliceerd en verandert voortdurend. Daardoor kost het veel tijd en moeite om uw actuele kennis op peil te houden en de exacte gevolgen voor uw organisatie te overzien. Met het HR-abonnement helpen de HR-specialisten van Recura u optimaal van alle subsidies en kortingen gebruik te maken. Kies het abonnement dat bij u past en laat u geheel of gedeeltelijk door Recura ontzorgen! Wanneer u kiest voor de salarisadministratie van Recura dan bent er zeker van dat alle subsidies en kortingen worden benut.
  • Salarisadministratie
   Tijd en geld besparen op de uitvoering van uw salarisadministratie? Geen inspanningen meer hoeven doen om de kennis van en wijzigingen in het arbeidsrecht en cao’s op peil te houden? Besteed uw salarisadministratie uit aan Recura en u bent zeker van een efficiënte, tijdige en correcte afhandeling. Elke maand weer! Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken. Kortom, kies ook in Leiden voor onbekommerd ondernemen!

   

  Overige diensten in Leiden

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.
  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Wij analyseren uw salarisadministratie tot 5 jaar terug! Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.
  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.
  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.
  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

   

  Maak een afspraak!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel met ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of op locatie in Leiden en omgeving.

  Reviews

  Maak een afspraak