Bel mij terug  Nieuws / Inzetbaarheid op de kaart zetten binnen uw organisatie!

  Inzetbaarheid op de kaart zetten binnen uw organisatie!

  Nieuws

  Inzetbaarheid op de kaart zetten binnen uw organisatie!

  Inzetbaarheid op de kaart zetten binnen uw organisatie!

  Binnenkort is het weer zover en kan er een ESF-subsidie worden aangevraagd door bedrijven en instellingen. Het gaat dan om het langer en productiever aan het werk houden van medewerkers.

  Door middel van een ESF-subsidie aanvraag kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd worden met een maximum van € 15.000,-. Een voorwaarde is dat de aanvrager de helft van de projectkosten ook daadwerkelijk bijlegt.

  Van maandag 12 november om 09:00 uur tot en met vrijdag 16 november 2018, 17:00 uur gaat er een nieuw aanvraagtijdvak in. Het maximum beschikbare bedrag voor het verlenen van de ESF-subsidie bedraagt € 15.000.000,- . Ervaring leert dat deze aanvragen snel “vollopen”. Daarom is het advies snel te handelen en ervoor te zorgen dat ruim voor aanvang van het nieuwe aanvraagtijdvak het project duidelijk is voor wat betreft het doel en de specifieke eisen die gesteld worden aan de aanvraag. Aanvragen kunnen immers ook worden geweigerd wanneer deze niet voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving.

  Op het gebied van aanvragen van een ESF-subsidies levert Recura onder andere de volgende diensten:

  • opstellen en formulering van het project;
  • advisering omtrent de gestelde doelstellingen;
  • begeleiding inzake de specifieke (project)doelstelling;
  • aanvragen, beoordelen en controleren van de aanvraag.

  Wij onderscheiden ons op de markt door uitsluitend te werken met duurzame inzetbaarheid adviseurs welke zijn geregistreerd in het RADI-register en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen vanuit de RADI Federatie.

  Meer weten over onze inzetbaarheidsdienstverlening? Neem contact op via sales@recura.nl of 088-744 00 02 zodat we samen kunnen kijken wat Recura voor u kan betekenen

  Contact

  Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

  «   Nieuwsoverzicht