Bel mij terug  Recura Hoofddorp

  Salarisadministratie Hoofddorp

   

  “Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Recura. Ze hebben veel kennis van zaken en denken mee!” Zo reageert een van onze klanten op de salarisadministratie die wij verzorgen. Maar we doen meer! Zo ondersteunen wij werkgevers ook bij het structureel verlagen van arbeidskosten. Helpen wij hen subsidies en kortingsregelingen optimaal te benutten. Zorgen wij ervoor dat zij maximaal besparen op de kosten voor arbeidsongeschiktheid. Recura werkt landelijk. U vindt onze accountmanagers dus ook in en om Hoofddorp!

   

   

  Dienstverlening van hoog niveau

  Onze professionele dienstverlening is altijd van hoog niveau.

   

  • Loonkostenonderzoek
   Lukt het u om alle regels, inclusief de veranderingen, binnen onze sociale wetgeving bij te houden? De kans is niet zo groot, want er bestaan maar liefst 90 regelingen voor besparingen. Het is dan ook niet denkbeeldig dat uw organisatie te veel aan werknemerspremies betaalt en kortingen en subsidies laat liggen. Kies daarom voor het loonkostenonderzoek van Recura en ontdek hoeveel geld u jaarlijks kunt besparen. Dankzij onze actuele kennis van wet- en regelgeving zorgen we voor directe opbrengsten.

   

  • HR-advies
   Arbowetgeving toepassen. Personeelsbeleid formuleren. Een personeelsdossier opzetten. Ondersteunen bij ziekteverzuim. Re-integratietrajecten. Functioneringsbeleid, beoordelingsbeleid, beloningsbeleid. Met al deze HR-vraagstukken hebben de specialisten van Recura veel ervaring. Daardoor zijn wij als geen ander op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Wij zijn u graag van dienst met HR-advies op maat. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken.

   

  • Salarisadministratie
   Uw salarisadministratie is elke maand weer een tijdrovende bezigheid. Toch moet het gebeuren! Kies daarom voor gemak én verlaging van uw werkgeverslasten. Hoe? Door uw loonadministratie te laten voeren door financieel adviesbureau Recura. U bent dan zeker van een professionele, snelle en foutloze uitvoering, waarbij wij ook nog eens alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen voor u benutten. Met deze aanpak is Recura uniek in Nederland. Ervaar dus ook in Hoofddorp het genot van onbekommerd ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Met het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

   

  Laten we kennismaken!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij zien uit naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u, telefonisch of op locatie in of in de buurt van Hoofddorp.

  Reviews

  Maak een afspraak