Bel mij terug  Recura Hilversum

  Salarisadministratie Hilversum

   

  “Een positieve ervaring, Recura heeft het onderzoek zeer deskundig uitgevoerd.” Zo’n reactie van een tevreden klant horen wij vaker. Veel vaker. Als financieel adviesbureau is Recura volledig thuis in het benutten van subsidies en kortingsregelingen voor werkgevers. Daardoor slagen wij er telkens weer in om hen te helpen bij het structureel verlagen van hun arbeidskosten. En dat is nog maar één van onze diensten. We hebben een landelijk dekking. U vindt onze accountmanagers dus ook in Hilversum en omstreken!

   

   

  Dienstverlening voor de zakelijke markt

  De dienstverlening van Recura: van vele – financiële – markten thuis.

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Langdurig zieke werknemers zorgen voor een lastige situatie binnen de organisatie. Kan diegene nog terugkeren in het eigen werk? Zijn aangepaste taken een oplossing? Moet zo iemand een andere werkgever zoeken? Met het arbeidsdeskundig onderzoek van Recura krijgt u antwoord op al deze vragen. Is een tweede spoor noodzakelijk, dan helpen wij u en uw werknemer in de zoektocht naar een andere baan. Daarbij onderscheiden wij ons door extra aandacht te besteden aan het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Loonregres
   Een van uw (ex-)medewerkers is door een bedrijfsongeval tijdelijk arbeidsongeschikt geraakt en heeft een WAO- of WGA-uitkering. Ook voor u heeft dit financiële gevolgen: salaris doorbetalen, vervangend personeel regelen, voor verzuimbegeleiding zorgen. Op grond van het regresrecht kunt u hiervoor mogelijk een schadevergoeding bij een derde partij indienen. Recura kan u daarbij van dienst zijn, want wij hebben veel ervaring met het regresrecht. Bovendien kunnen wij bekijken of, hoe en wanneer uw werknemer weer aan de slag kan.

   

  • Salarisadministratie
   Wilt u tijd en geld besparen op het voeren van uw salarisadministratie? Heeft u genoeg van alle inspanningen om steeds weer de wijzigingen in het arbeidsrecht en cao’s bij te houden? Besteed uw salarisadministratie dan geheel of gedeeltelijk uit aan Recura! Zo bent u zeker van een efficiënte, tijdige en correcte afhandeling, maand na maand. Bovendien kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken. Kortom, gelukkig kunt u ook in Hilversum kiezen voor onbekommerd ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker u 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en kortingen en subsidies vergeet. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt alle financiële, organisatorische en personele consequenties voor u.

   

  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura helpt!

   

  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

   

  Vrijblijvend kennismaken

  Wilt u weten wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij spreken graag een vrijblijvende kennismaking met u af, telefonisch of op locatie in en rond Hilversum.

  Reviews

  Maak een afspraak