Bel mij terug  Recura Haarlem

  Recura salarisadministratie ook in Haarlem!

  Zelfs voor doorgewinterde ondernemers is het verzorgen van de salarisadministratie tijdrovend en ingewikkeld. Breng uw salarisadministratie daarom onder bij Recura. Dan kunt u zich volledig toeleggen op het runnen van uw bedrijf. In Haarlem en omgeving bieden wij u, behalve salarisadministratie, een compleet pakket financiële dienstverlening en advies. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in sociale zekerheid, belastingen en personeelszaken. Om maar wat te noemen. Voor gemak én kostenbeheersing moet u bij Recura zijn!

  Uw salarisadministratie verantwoord uitbesteden

  Voor € 10,00 per medewerker per maand uw salarisadministratie verantwoord uitbesteden, en dan nog all-inclusive ook? Recura maakt het waar! Wij nemen uw complete salarisverwerking uit handen, verzorgen al uw periodieke loongerelateerde verplichtingen en bieden fulltime ondersteuning, zowel telefonisch als per e-mail. U houdt 24/7 online inzicht in uw administratie en personeelsdossier. Uitbesteden werkt eenvoudig. U hoeft alleen de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan te leveren en wij doen de rest. Bent u niet tevreden over uw huidige salarisadministratiekantoor? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice.

  Uitbesteding met hr-administratieve ondersteuning

  Een andere mogelijkheid om uw salarisadministratie uit te besteden is met ondersteuning van hr-administratieve taken. Zo helpt Recura u een vlekkeloos hr-beleid te voeren. Mogelijke ondersteuning zijn onder andere: een signaalfunctie voor de aanzeg- en aflooptermijn van contracten, registratie van het verzuim in uw arboportal, aanlevering van gegevens voor de verzuimverzekering en het pensioenfonds. Ook biedt onze app de mogelijkheid van Employee Self Service. Met ESS kunnen uw werknemers zelf vrije dagen aanvragen, gegevens bewerken en loonstroken en jaaropgaven inzien en downloaden. Tot slot krijgt u elk jaar een gratis adviesgesprek met een hr-specialist.

  Onze overige financiële diensten

  Onze financiële dienstverlening is bijzonder breed.

  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in de eigen functie, beter andere taken krijgen of een andere werkgever zoeken? Ons onderzoek maakt het u duidelijk.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en mist geen enkele subsidie of korting meer.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.
  • WGA-onderzoek: als werkgever blijft u vele jaren financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies. Ook kunnen wij onderzoeken of het eigenrisicodragerschap iets voor u is.
  • Verzuimbegeleiding: 20% minder ziekteverzuim dankzij Recura’s verzuimbegeleiding.
  • HR-abonnement: de sociale wet- en regelgeving bijhouden vraagt tijd en specialistische kennis. Met ons HR-abonnement heeft u hier geen omkijken naar én realiseert u
  • HR-advies: onze experts lossen ook uw lastigste hr-vraagstukken op.

  Vraag een offerte aan of maak een afspraak

  Wilt u precies weten wat het kost om uw salarisadministratie uit te besteden of van een van onze andere diensten gebruik te maken? Vraag dan een offerte aan of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij u op kantoor in regio Haarlem. Bel met ons of vul het contactformulier in.

  Reviews

  Maak een afspraak