Bel mij terug  Recura Gouda

  Recura, salarisadministratie en financieel advies Gouda

   

  “Het onderzoek van Recura heeft ons een mooie besparing opgeleverd”, aldus een van onze tevreden klanten over het loononderzoek dat we daar mochten uitvoeren. Als geen ander zijn wij op de hoogte van subsidies, kortingsregelingen en belastingzaken. Daarom lukt het ons keer op keer om de arbeidskosten van werkgevers structureel te verlagen. Daarnaast signaleren wij risico’s die verband houden met het in dienst hebben van personeel. Dankzij onze landelijk dekking vindt u ons ook in Gouda en omstreken!

   

   

  Breed scala aan diensten

  Onze diensten zijn bijzonder veelomvattend.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Een van uw medewerkers wordt deels arbeidsongeschikt, verlaat uw bedrijf en vraagt een WGA-uitkering aan. In dat geval blijft u 10 jaar financieel verantwoordelijk, een kostenpost van gemiddeld 130.000 euro. Hierop kunt u flink besparen door uw ex-medewerker te begeleiden naar re-integratie. Schadelastbeheersing WGA van Recura helpt u hierbij. Wij kijken eerst naar de inzetbaarheid en het loonverlies van uw ex-medewerker. Indien nodig maken we een plan om hem of haar naar passend ander werk te begeleiden: het derdespoortraject.

   

  • Loonregres
   Als een van uw (ex-)medewerkers door een bedrijfsongeval tijdelijk arbeidsongeschikt wordt en in een WAO- of WGA-uitkering terechtkomt, brengt dit ook voor u kosten met zich mee. Denk aan salaris doorbetalen, voor vervangend personeel zorgen, verzuimbegeleiding regelen. Wist u dat u deze loonschade op grond van het regresrecht wellicht kunt verhalen op een derde partij? Recura heeft veel ervaring met dit regresrecht. Wij adviseren u graag en helpen u om mogelijk flink wat geld te besparen.

   

  • Salarisadministratie
   Uw salarisadministratie, onze expertise. Een goede uitvoering van de salarisadministratie vergt veel tijd en aandacht. Door dit geheel of gedeeltelijke uit te besteden, kunt u zowel tijd als geld besparen. Met onze tool Recura Salaris online beheren wij feilloos uw personeelsbestand. We verzorgen uw loonstroken, -mutaties, -aangiften en jaaropgaven. En we kunnen u ondersteunen met HR-administratieve taken. Zo heeft u ook in Gouda alle ruimte om onbekommerd te ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en kortingen en subsidies over het hoofd ziet. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren. Hierdoor kunt u jaarlijks veel geld besparen.

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet u wel goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura staat u graag bij!

   

  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Met het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

   

  Benieuwd wat Recura voor u kan betekenen?

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of op locatie in de regio Gouda.

  Reviews

  Maak een afspraak