Bel mij terugCommercieel medewerker Binnendienst (fulltime/parttime)

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je commerciële loopbaan? Of ben jij op zoek naar een commerciële baan die je kan combineren met de zorg voor je gezin, studie of hobby’s ? Ben je gemotiveerd en beschik je over overtuigingskracht, enthousiasme, een goede telefoonstem en heb je daarnaast enkele jaren commerciële ervaring binnen de zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Recura is specialist op het gebied van sociale zekerheid en ziekteverzuim. Wij ondersteunen werkgevers bij het structureel verlagen van hun arbeidskosten. Dit doen wij door het ziekteverzuim terug te dringen, de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten en de arbeidsongeschiktheidskosten te beperken. Daarnaast helpen wij onze klanten om subsidies en kortingsregelingen optimaal te benutten.

Ons kantoor is net buiten het historisch centrum van Delft gevestigd en wij zijn zowel per auto, fiets en OV uitstekend te bereiken. In verband met groei van onze organisatie, zijn wij momenteel op zoek naar gedreven professionals voor de functie van:

Commercieel medewerker Binnendienst (fulltime/parttime)

Binnen deze uitdagende en zelfstandige functie ondersteun je onze accountmanagers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda, je plant afspraken in en je verzorgt hun acquisitie. Daarnaast houdt je je bezig met relatiebeheer en met het versturen van mailingen, documentatie en offertes. Tenslotte ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en relaties.

Jouw profiel

Heb jij HBO/MBO werk/denkniveau en aantoonbare commerciële werkervaring binnen een business to business omgeving? Heb je een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands? En ben je daarnaast commercieel zeer gedreven, enthousiast, resultaatgericht, overtuigend, leergierig, discreet en accuraat? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Wat wordt geboden

Door middel van training on the job wordt binnen Recura veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van jouw commerciële vaardigheden. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor flexibele werktijden.

Daarnaast staan we open voor al je ideeën en creativiteit en bieden we je graag de kans om met ons mee te groeien.

Overig

Geinteresseerd? Dan ontvangen wij graag je schriftelijke motivatie en curriculum vitae te sturen naar werkenbij@recura.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reviews

Maak een afspraak