Bel mij terugGezocht Salesmedewerker Binnendienst (40 uur per week)

 

Eigenlijk wil jij maar één ding: bellen en scoren! Wie nog niet weet wat Recura te bieden heeft, kan rekenen op jouw heldere uitleg. En weet je wat het mooist is? We bieden iets héél aantrekkelijks. Wij vorderen namelijk teveel betaalde sociale premies terug bij de overheid. Zo kun jij al die werkgevers dus vertellen dat we geen geld komen halen, maar komen brengen! Wanneer wil je starten?

Wat mag je doen?

Eerste kennismakingsgesprekken realiseren voor onze accountmanagers. Zij pakken de lead vervolgens op en informeren de organisatie met al hun parate kennis.

Je boort creatieve wegen aan om nieuwe klanten te vinden. En vervolgens leg je het eerste contact. Met veel geduld en een luisterend oor breng je over wat je collega’s voor deze werkgever kunnen doen.

Onze ideale Salesmedewerker Binnendienst

Dat je je goed en verstaanbaar kunt uitdrukken in het Nederlands, vind jij ook vanzelfsprekend voor deze functie. Hoe druk het om je heen ook is, jij houdt je aandacht bij het gesprek en luistert tussen de regels door naar wat er speelt bij de klant. Als je dan het volgende ook meebrengt, kun je direct solliciteren:

  • Een mbo-werk-en-denkniveau
  • Zo’n 2 à 4 jaar werkervaring in een callcenter/klantcontactcentrum, liefst met acquisitie
  • Een bovengemiddelde interesse in sociale wetgeving

 

Elke klant kan rekenen op een vriendelijke en persoonlijke benadering van jou, terwijl je als professional iedereen te woord staat. Je gaat heel discreet om met alle informatie die op jouw pad komt.

Je volgende carrièrestap ligt in Delft, dichtbij het gezellige historische centrum

Zo opgaan in een uitdaging, dat je niet meer het gevoel hebt dat je aan het werk bent? Dat kan bij Recura! Een financieel adviesbureau waar de sfeer écht goed is. Of we nu aan een serieuze klus zitten of gezellig een biertje met elkaar drinken, hier vind je alles. Op zoek naar verdere ontwikkeling? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We staan open voor al je ideeën en creativiteit, want we bieden je graag de kans om met ons mee te groeien.

De lat nóg hoger leggen, om grote beursgenoteerde bedrijven en eenmanszaken om de hoek te voorzien van het beste advies qua complexe sociale wetgeving. Alles op maat en transparent. Ga jij voor optimaal resultaat, met een zakelijke aanpak en een persoonlijke benadering? Dan ben je welkom!

Kom jij ons versterken?

Hebben we je kunnen overtuigen van deze mooie functie binnen ons enthousiaste team? Wacht dan niet langer, maar mail ons je cv en motivatie: werkenbij@recura.nl. We kunnen het erg waarderen als je er een foto aan toevoegt. Heb je eerst nog vragen? Bel ons gerust: 085 – 744 0002.

Reviews

Maak een afspraak