Bel mij terugGezocht Consultant Sociale Zekerheid (40 uur per week)

 

Heeft een werkgever teveel aan premies betaald? Jij weet dit met uiterste precisie terug te vorderen bij het UWV en de Belastingdienst. Extra mogelijkheden, zoals onbenutte premiekortingen, heb jij zo boven water. Zo wordt elke werkgever blij van jouw komst. En jij wordt blij van de afwisseling; werken op kantoor en bij de klant. Klinkt ideaal toch?

Wat mag je doen?

Met het Recura loonkostenonderzoek aan de slag. Daarbij:

  • controleer je of alle sociale afdrachten correct zijn uitgevoerd.
  • check je of er nog onbenutte premiekortingen, -vrijstellingen en andere voordelen zijn waar de werkgever recht op heeft.

Vervolgens verwerk je alle gegevens in ons CRM-systeem. Je maakt de onderbouwing voor terugvorderingen compleet voor onze relatiebeheerdersWat je ook doet, je doet het in volle discretie. Alle bedrijfsgevoelige informatie is bij jou in goede handen. En zo bouw jij met elke klant aan een duurzame relatie vol vertrouwen.

Onze ideale Consultant

Je zal het niet gek vinden dat een cijfermatig inzicht wel van pas komt in deze functie. Dan vind je vast analytische vaardigheden en een accurate werkhouding ook logisch. Mooi! Als je dan het volgende ook meebrengt, kun je direct solliciteren:

  • Een mbo-opleiding (bijvoorbeeld in een juridische, bedrijfskundige of economische richting)
  • Zo’n 2 à 4 jaar relevante werkervaring
  • Een bovengemiddelde interesse in sociale wetgeving

Elke klant kan rekenen op een vriendelijke en persoonlijke benadering van jou, terwijl je als professional je advies overbrengt. Jij regelt al je zaakjes netjes en op tijd. Dat maakt jou een interessante kandidaat.

Je volgende carrièrestap ligt in Delft, dichtbij het gezellige historische centrum

Zo opgaan in een uitdaging, dat je niet meer het gevoel hebt dat je aan het werk bent? Dat kan bij Recura! Een financieel adviesbureau waar de sfeer écht goed is. Of we nu aan een serieuze klus zitten of gezellig een biertje met elkaar drinken, hier vind je alles. Op zoek naar verdere ontwikkeling? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We staan open voor al je ideeën en creativiteit, want we bieden je graag de kans om met ons mee te groeien.

De lat nóg hoger leggen, om grote beursgenoteerde bedrijven en eenmanszaken om de hoek te voorzien van het beste advies qua complexe sociale wetgeving. Alles op maat en transparent. Ga jij voor optimaal resultaat, met een zakelijke aanpak en een persoonlijke benadering? Dan ben je welkom!

Kom jij ons versterken?

Hebben we je kunnen overtuigen van deze mooie functie binnen ons enthousiaste team? Wacht dan niet langer, maar mail ons je cv en motivatie: werkenbij@recura.nl. We kunnen het erg waarderen als je er een foto aan toevoegt. Heb je eerst nog vragen? Bel ons gerust: 085 – 744 0002.

Reviews

Maak een afspraak