Bel mij terugGezocht Casemanager verzuim

Functieomschrijving Casemanager verzuim

Ben jij gedreven om werkgever en werknemer te begeleiden naar een oplossing bij ziekteverzuim? Zie jij het als een uitdaging om ziekteverzuim tot het noodzakelijke te beperken? Dan is Recura ARBO op zoek naar jou!

De rol van de casemanager verschilt per opdrachtgever. De werkwijze is bepaald in overleg met de opdrachtgever en is gebaseerd op een analyse van de situatie. Dat vraagt flexibiliteit. Je werkt nauw samen met de bedrijfsarts en geeft vorm aan de verzuimbegeleiding van medewerkers en zorgt ervoor dat je ook geïnformeerd bent door de werkgever. Je legt de informatie accuraat vast en hebt oog voor de geldende richtlijnen en handelt vanuit de menselijke maat.

Doel van de functie is middels kwalitatief hoogwaardige begeleiding van onze opdrachtgevers optimaliseren van het inzetbaarheidsproces. Het beoogde resultaat wordt onder andere bereikt door oog te hebben voor de gedragscomponent waarop jij kunt sturen. Je komt snel tot acties en volgt daarbij het afgesproken protocol. Je initieert interventies in overleg met de bedrijfsarts en voert een strakke regie in het verzuim. Je onderhoudt contact met werkgevers, werknemers, hulpverleners, providers en/of verzekeringsmaatschappijen. Een functie waarin je zelf sturing kunt geven aan je eigen inzetbaarheid, ontwikkeling en verantwoordelijk bent voor je caseload.

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur medisch of register CM;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Je hebt (bij voorkeur) kennis van en ervaring met het werkgebied van arbodiensten, re-integratiebedrijven, verzekeraars en wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim;
  • Je beschikt over een klantgerichte en pro-actieve instelling;
  • Je hebt een goed analytisch denkvermogen;
  • Je beschikt over coachingsvaardigheden en bent in staat gericht te informeren;
  • Je hebt uitstekende rapportagevaardigheden en
  • Je hebt een rijbewijs, beschikt over een auto en bent bereid te reizen.

 

Jouw werkomgeving

Deze uitdagende functie zorgt ervoor dat je in een professionele omgeving terecht komt, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je werkt vanuit kantoor met een gezellig team. Binnen onze platte structuur kan jij jouw talenten en persoonlijkheid volledig inzetten en verder ontwikkelen. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk.

Recura ARBO is een jong bedrijf dat in ontwikkeling is en waar we volledig de focus leggen op het duurzaam inzetbaar houden van werknemers. De hoofdkantoor is in Delft waar een deel van de werkzaamheden verricht worden maar we werken landelijk. Het komt voor dat u werknemers en leidinggevende op locatie van de werkgever spreekt.

Wie zijn wij?

Recura ARBO is een jonge, snel groeiende organisatie, die werkgevers ondersteunt bij re-integratie van werknemers, ziekteverzuim en preventie. Wij staan voor een daadkrachtig re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding van werkgever als werknemer. Wij willen de regie van de partijen versterken en benutten. Relatie van Recura ARBO mogen in alle situaties onderscheidende dienstverlening verwachten.

Enthousiast?

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als casemanager verzuim? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar werkenbij@recura.nl

Voor meer informatie kun je terecht bij de werkenbij@recura.nl of bel met 085 7440002

Aard dienstverband: zelfstandig professional (zzp), n.o.t.k.

Datum aanvang: nader te bepalen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reviews

Maak een afspraak