Bel mij terugGezocht Accountmanager (40 uur per week)

 

Eigenlijk is jouw opdracht een koud kunstje, want je hebt iets moois te bieden. Wat je als Accountmanager mag verkopen? Verrijkende mogelijkheden als subsidies, kortingsregelingen, teruggedrongen ziekteverzuim en lagere arbeidsongeschikheidskosten. Welke werkgever wil dat nou niet? Aan jou om deze bedrijven op weg te helpen in de complexe wereld van de sociale zekerheid.

Wat mag je doen?

Samen met je team werk je aan verschillende salesdoelstellingen en bedenk je de mooiste, nieuwe verkoopstrategieën. Dat doe je door:

  • overtuigend te pitchen en te adviseren over al onze dienstverlening.
  • telefonische en persoonlijke gesprekken met relaties op management- en directieniveau, van verschillende organisaties, waarbij je goed luistert en doorvraagt.
  • regelmatig contact te onderhouden met al je relaties, zodat je altijd weet wat er speelt. Dat verwerk je vervolgens in ons CRM.
  • beurzen en netwerkbijeenkomsten te bezoeken en actief in contact te komen met mogelijke klanten.

Jij leeft voor targets. Dus het uitbreiden van je portfolio is voor jou alleen maar logisch. Dat je tegelijk onze naamsbekendheid daarmee enorm verhoogt, is een geweldige bijkomstigheid. Dus win-win voor jou en voor ons.

Onze ideale Accountmanager

Een netwerker bij uitstek, die met charme en oprechte interesse (potentiële) klanten aan zich bindt. Er stroomt ondernemersbloed door jouw aderen en dat is terug te zien in je initiatieven, zelfstandigheid, creativiteit en resultaatgerichtheid. ‘Nee’ bestaat niet in jouw woordenboek. Dus weet je altijd een positieve draai te geven aan een afwijzing. Als je dan het volgende ook meebrengt, kun je direct solliciteren:

  • Een hbo-opleiding (bijvoorbeeld juridische dienstverlening, bedrijfseconomie of HRM).
  • Zo’n 3 à 4 jaar relevante werkervaring in een B2B sales setting, met aantoonbaar succes.
  • Enige kennis en bovengemiddelde interesse in sociale wetgeving, arbeidsrecht, bedrijfseconomie, accountancy en/of HR.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, waarmee je vlot en commercieel communiceert.
  • Een rijbewijs B.

 

Je volgende carrièrestap ligt in Delft, dichtbij het gezellige historische centrum

Zo opgaan in een uitdaging, dat je niet meer het gevoel hebt dat je aan het werk bent? Dat kan bij Recura! Een financieel adviesbureau waar de sfeer écht goed is. Of we nu aan een serieuze klus zitten of gezellig een biertje met elkaar drinken, hier vind je alles. Op zoek naar verdere ontwikkeling? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We staan open voor al je ideeën en creativiteit, want we bieden je graag de kans om met ons mee te groeien.

De lat nóg hoger leggen, om grote beursgenoteerde bedrijven en eenmanszaken om de hoek te voorzien van het beste advies qua complexe sociale wetgeving. Alles op maat en transparent. Ga jij voor optimaal resultaat, met een zakelijke aanpak en een persoonlijke benadering? Dan ben je welkom!

Kom jij ons versterken?

Hebben we je kunnen overtuigen van deze mooie functie binnen ons enthousiaste team? Wacht dan niet langer, maar mail ons je cv en motivatie: werkenbij@recura.nl. We kunnen het erg waarderen als je er een foto aan toevoegt. Heb je eerst nog vragen? Bel ons gerust: 085 – 744 0002.

Reviews

Maak een afspraak