Bel mij terug  Recura Enkhuizen

  Recura financiële dienstverlening ook in Enkhuizen!

  Als ondernemer in of bij Enkhuizen met personeel in dienst is salarisadministratie voor u wel een verplichting, maar wellicht geen genoegen. In dat geval kan uitbesteding een uitkomst zijn. Bij Recura krijgt u voor een vast bedrag per periode per medewerker een gegarandeerd snelle en gedegen all-inclusive salarisverwerking. Maar onze expertise gaat verder, want wij zijn thuis in alle soorten financiële dienstverlening. Ook op het gebied van personeelszaken, belastingzaken, sociale zekerheid en arbeidsrecht helpen wij u graag.

  Salarisadministratie

  Besteed uw salarisadministratie uit aan Recura en u bent het hele jaar zeker van een deskundige en efficiënte afhandeling van al uw loongerelateerde verplichtingen. En dat voor een scherp all-in-tarief en ook nog eens in Enkhuizen. Bovendien claimen wij direct alle kortingen en subsidies als u nieuwe  werknemers in dienst neemt. Daar heeft u dus geen omkijken naar. Dat is ook prettig als in 2018 de premiekortingen plaatsmaken voor het loonkostenvoordeel voor oudere werknemers en mensen met een arbeidsachterstand. Een incorrecte aanvraag kan een boete van de Belastingdienst tot gevolg hebben. Recura kent de wegen die u moet bewandelen om dat te voorkomen.

  Abonnement op onze HR Servicedesk

  Structurele ondersteuning van Recura’s HR Servicedesk. Die luxe krijgt u als uw bedrijf kiest voor ons HR-abonnement. Zonder dat u de salarisadministratie hoeft uit te besteden, claimen wij dan toch mogelijke kortingen en subsidies voor u bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers. Daarnaast brengt u het ziekteverzuim terug, voorkomt u loonsancties en verlaagt u de druk op uw hr-afdeling. Wij hebben altijd een abonnement dat bij u past: van assistentie op onderdelen tot volledige ontzorging.

  Verzuimbegeleiding en andere diensten

  De dienstverlening van Recura is omvangrijk en divers:

  • Verzuimbegeleiding: met onze verzuimbegeleiding verlagen wij uw ziekteverzuim dankzij een directe aanpak met minstens 20%.
  • HR-advies: wij staan voor u klaar om moeilijke hr-vraagstukken aan te pakken en op te lossen.
  • WGA-onderzoek: als werkgever bent u jarenlang financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Wij helpen u besparen met advies en onderzoek. En we zoeken graag uit of het eigenrisicodragerschap WGA iets voor u is.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en mist geen enkele subsidie- of kortingsregeling meer.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Na ons onderzoek bent u op de hoogte van alle ins en outs.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.

   

  Meer weten of direct een afspraak maken

  Neem contact op voor meer informatie of nog beter: maak direct een afspraak! Bel ons of vul het contactformulier in. We komen graag bij u langs in de regio Enkhuizen om uw wensen te bespreken.

   

  Reviews

  Maak een afspraak