Bel mij terug  Recura Eindhoven

  Salarisadministratie Eindhoven

   

  Adviseren over belastingzaken en personeelsaangelegenheden. Ziekteverzuim terugdringen en arbeidsongeschiktheidskosten beperken. De inzetbaarheid van uw medewerkers vergroten en uw arbeidskosten blijvend verlagen. Subsidies en kortingsregelingen maximaal benutten, apart of samen met de salarisadministratie. Op alle terreinen van de financiële zakelijke dienstverlening kan adviesbureau Recura u van dienst zijn. Door onze landelijke dekking werken onze accountmanagers door heel Nederland. U vindt Recura dus ook in regio Eindhoven!

   

   

  De vele diensten van Recura

  Hét sterke punt van Recura is de veelomvattende financiële dienstverlening binnen één bureau.

   

  • HR-advies
   Om een perfect HR-beleid te kunnen voeren, moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe regelt u lastige HR-vraagstukken? Hoe gaat u om met arbeidsvoorwaarden en personeelsdossiers? Wat moet u doen bij ontslag, langdurig ziekteverzuim en re-integratie? Recura heeft jarenlang ervaring met het ondersteunen van bedrijven. Ook u zijn wij graag van dienst met HR-advies op maat. Dat kan inclusief ondersteuning met HR-administratieve taken.

   

  • Loonregres
   Een van uw (ex-)medewerkers is door een bedrijfsongeval in een WAO- of WGA-uitkering terechtgekomen. U lijdt hierdoor loonschade. Wist u dat u, behalve uw organisatie of de (ex-)medewerker zelf, soms ook een derde partij  voor deze arbeidsongeschiktheid aansprakelijk kunt stellen? Recura kan u daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring in het regresrecht voor organisaties inzichtelijk maken. Hierdoor kunt u mogelijk flink wat geld besparen.

   

  • Salarisadministratie
   Een goede tip: besteed uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uit aan financieel adviesbureau Recura! Zo houdt u alle tijd over voor uw bedrijfsvoering. U bespaart niet alleen tijd en geld op de uitvoering van de administratie zelf, maar hoeft ook uw kennis van en wijzigingen in het arbeidsrecht en cao’s niet meer tot in de details bij te houden. Ervaar het gemak van een correcte en vlotte afhandeling door de specialisten van Recura en kies ook in Eindhoven voor onbekommerd ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en kortingen en subsidies niet benut. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

   

  Laten we kennismaken!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij zien uit naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u, telefonisch of op locatie in of bij Eindhoven.

  Reviews

  Maak een afspraak