Bel mij terug  Recura Ede

  Recura financiële dienstverlening ook in Ede!

  Uw salarisadministratie uitbesteden in Ede en omgeving? Kies voor Recura! Voor een vaste prijs per maand per medewerker bent u verzekerd van een probleemloze all-inclusive salarisverwerking. En dat is nog maar één onderdeel van onze expertise. Onze specialisten voelen zich ook als een vis in het water als ze u mogen ondersteunen bij aangelegenheden op het gebied van belastingen, personeel, sociale zekerheid of financieel advies. Al onze diensten zijn gericht op de beheersing van arbeidskosten.

  Salarisadministratie tegen all-in-tarief

  In en rond Ede verzorgt Recura tegen een aantrekkelijk all-in-tarief met grote zorg en deskundigheid uw salarisadministratie. Voor zowel grote als kleine ondernemingen beheren wij met Recura Salaris Online efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen loonstroken, loonmutaties en loonaangiften. Stelt u nieuw personeel aan, dan zorgen wij ervoor dat alle subsidies en kortingen direct worden geclaimd. Een uitstekende service voor u, zeker omdat de overheid in 2018 het loonkostenvoordeel voor oudere werknemers en mensen met een arbeidsachterstand invoert. Onwetendheid hierover kan u zomaar een kostenpost van duizenden euro’s per werknemer opleveren. Recura voorkomt dat!

  Structurele ondersteuning van onze HR Servicedesk

  Niet uw salarisadministratie uitbesteden, wel de directe claim van mogelijke kortingen en subsidies bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers? Kies dan voor de structurele ondersteuning van Recura’s HR Servicedesk. We kennen verschillende HR-abonnementen. U benut daarmee niet alleen optimaal de beschikbare kortings- en subsidieregelingen, maar dringt ook uw ziekteverzuim terug, voorkomt loonsancties, verlaagt de druk op uw hr-afdeling en bespaart op cursussen op het gebied van sociale zekerheid. Over all-inclusive gesproken!

  Arbeidsdeskundig onderzoek en andere diensten

  Welke financiële dienst u ook zoekt, u zit goed bij Recura.

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer weer aan de slag in de vertrouwde functie of kan deze beter andere taken krijgen of zelfs elders werk zoeken? Recura stelt een gedegen onderzoek in.
  • Loonkostenonderzoek: nooit meer te veel betalen aan werknemerspremies en geen subsidie of korting meer mislopen.
  • WGA-onderzoek: als werkgever blijft u vele jaren financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies. Ook onderzoek we met plezier of het eigenrisicodragerschap iets voor u is.
  • Verzuimbegeleiding: onze verzuimbegeleiding verlaagt uw ziekteverzuim met minstens 20%.
  • HR-advies: onze specialisten staan voor u klaar om lastige hr-vraagstukken op te lossen.
  • Loonregres: soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Recura zoekt het voor u uit.

   

  We komen graag bij u langs

  Heeft u nog vragen of wilt u graag nader kennismaken? Mail ons (info@recura.nl) of bel met ons voor een afspraak. Wij komen graag langs om alle mogelijkheden die Recura u in Ede en omgeving biedt, te bespreken.

   

  Reviews

  Maak een afspraak