Bel mij terug  Duurzaamheid

  Duurzame inzetbaarheid

  Financieel adviesbureau Recura adviseert bedrijven en organisaties over (de uitvoering van) de moderne sociale zekerheid. Wij ondersteunen zowel werkgevers als werknemers en ex-werknemers. Duurzame inzetbaarheid wordt voor organisaties en personeel steeds belangrijker. De basis van duurzame inzetbaarheid is persoonlijke ontplooiing en het voorkomen van uitval door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een duurzaam inzetbare medewerker blijft een leven lang vitaal, productief en gemotiveerd aan het werk. Hij of zij blijft zich ontwikkelen en kan daardoor meebewegen met veranderingen en langer doorwerken. Werkgever én werknemer plukken daar de vruchten van.

  Duurzame bedrijfsvoering

  Recura is voorstander van een duurzame bedrijfsvoering en wil een bijdrage leveren aan een beter milieu. Wij dragen digitalisering een warm hart toe en verspillen zo min mogelijk inkt, papier en energie. Daarom werken wij voornamelijk met digitale dossiers en versturen we onze facturen bij voorkeur als pdf-bestand per e-mail.

  Zuinig op het milieu

  Recura is zuinig op het milieu. Daarom telefoneren wij ook via internet, waardoor er geen telefooncentrale nodig is. Het is immers zonde om te investeren in hardware dat na een aantal jaren alweer verouderd is en vernietigd wordt. Ons motto is: een betere wereld begint bij jezelf!

  Reviews

  Maak een afspraak