Bel mij terug  Nieuws / Drie voordelen van uw salarisadministratie uitbesteden

  Drie voordelen van uw salarisadministratie uitbesteden

  Blog

  Drie voordelen van uw salarisadministratie uitbesteden

  Als ondernemer met personeel ontkomt u er niet aan om een salarisadministratie bij te houden. Vaak is dit een tijdrovende klus, die ten koste gaat van waardevolle tijd en energie die besteed had kunnen worden aan het laten groeien van uw organisatie. Het is dan ook niet vreemd dat veel ondernemers overwegen om de salarisadministratie uit te besteden. Dat is zeker geen slecht idee, want het biedt interessante voordelen!

  Voordeel 1: Meer tijd en energie voor uw kerntaken

  Het volgende scenario komt u vast en zeker bekend voor: juist op het moment dat u met belangrijke zaken aan de gang wilt gaan om uw organisatie vooruit te helpen, komen er vragen rondom salarisadministratie bovendrijven die écht niet kunnen wachten. Uw kostbare tijd wordt weer eens opgeslokt. Bij het uitbesteden van de salarisadministratie heeft u daar geen last meer van. Salarisadministrateurs beheren uw personeelsbestand en verzorgen alle werkzaamheden rondom loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. U en uw werknemers hebben er geen omkijken meer naar en u kunt uw aandacht richten op de dingen waar u het beste in bent.

  Voordeel 2: U loopt geen subsidies of kortingsregelingen mis

  Omdat de sociale wetgeving continu verandert, is het niet altijd eenvoudig om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen. Met als gevolg dat u subsidievoordelen misloopt of hoge boetes krijgt opgelegd. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de wetswijziging loonkostenvoordeel (LKV) die in 2018  van kracht is geworden? Bij uitbesteding van de salarisadministratie hoeft u zich niet langer te verdiepen in dit soort complexe materie en profiteert u van de kennis van een expert die continu up-to-date is over de wet- en regelgeving rondom salarisadministratie.

  Voordeel 3: Geen zorgen en onzekerheden meer

  Neemt u voor de salarisadministratie een expert in de arm, dan bent u verzekerd van een efficiënte, tijdige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Twijfels of de salarisadministratie wel op de juiste manier wordt uitgevoerd, of subsidievoordelen voldoende worden benut en onduidelijkheden rondom het vele papierwerk worden weggenomen. Er valt een last van uw schouders!

  Voor het uitbesteden van de salarisadministratie bent u een maandelijks bedrag per medewerker kwijt, daar kunt u niet omheen. Maar die kosten vallen vaak reuze mee en de besparingen die eruit voortkomen, wegen er zeker tegenop.

  Wilt u meer lezen over het toekomstbestendig maken van uw salarisadministratie? Download dan nu het e-book ‘In vier stappen naar een toekomstbestendige salarisadministratie’ door het bijgevoegde formulier in te vullen.

  Download

  In vier stappen naar een toekomstbestendige salarisadministratie voor het mkb

  Reviews

  «   Nieuwsoverzicht