Bel mij terug  Recura Dordrecht

   

  Salarisadministratie en Loonkostenvoordeel ook in Dordrecht

  U bent ondernemer in de regio Dordrecht en u heeft personeel in dienst. Dan ontkomt u niet aan het voeren van een salarisadministratie. Weleens aan uitbesteding gedacht? Recura kan uw bedrijf al voor een vast bedrag per medewerker per maand ondersteunen met een all-inclusive, tot in de finesses betrouwbare uitvoering van uw salarisverwerking. En dat is niet alles. Wij hebben ook verstand van sociale zekerheid, subsidies, belastingzaken, personeelszaken en overige financiële diensten. Met Recura houdt u grip op kosten en risico’s.

  Salarisadministratie tot in de details

  Met de all-inclusive salarisadministratie van Recura kunt u er zeker van zijn dat uw loonverwerking tot in detail goed verzorgd is. Niet alleen krijgen al uw medewerkers elke maand weer op tijd hun salarisstrook. Via de online app kunnen zij ook zelf verlof aanvragen, hun gegevens wijzigen en loonstroken en jaaropgaven inzien en downloaden. En wanneer u nieuwe mensen aanneemt, screenen wij onmiddellijk of er subsidies of kortingen van toepassing zijn. Dat betekent besparen, zeker als in 2018 het loonkostenvoordeel voor oudere werknemers en mensen met een arbeidsachterstand wordt ingevoerd. Een foute of te late aanvraag en u loopt kans op een boete van de Belastingdienst. Neem daarom een specialist als Recura in de arm!

  HR-abonnement: eenvoud en gemak

  Wanneer uw bedrijf de salarisadministratie liever zelf blijft doen, kan Recura toch voortaan subsidies en kortingen direct voor u claimen. U kiest dan eenvoudigweg voor het HR-abonnement. Ook dan hoeft u dus niet tegen de invoering van het loonkostenvoordeel op te zien. Bovendien staan met het HR-abonnement onze specialisten altijd voor u klaar met advies en ondersteuning, online en via de telefoon. Zo bespaart u optimaal tegen een vast maandtarief. Wij hebben gegarandeerd een HR-abonnement dat bij u past. Kies voor gemak!

  Loonkostenonderzoek en andere diensten

  Recura voorziet in een breed scala aan financiële diensten:

  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en mist geen enkele subsidie of korting meer.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? U kent alle ins en outs na ons onderzoek.
  • WGA-onderzoek: als werkgever bent u jarenlang financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Wij helpen u besparen met advies en onderzoek. En we zoeken graag uit of het eigenrisicodragerschap WGA iets voor u is.
  • HR-advies: onze deskundigen staan voor u klaar om moeilijke hr-vraagstukken aan te pakken en op te lossen.
  • Verzuimbegeleiding: met onze verzuimbegeleiding verlagen wij uw ziekteverzuim dankzij een directe aanpak met ten minste 20%.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.

   

  Persoonlijk kennismaken?

  Hebben we u nieuwsgierig kunnen maken en wilt u weten op welke manier Recura u van dienst kan zijn? Laat ons dan een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking in of rond Dordrecht. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. Mail ons op info@recura.nl of bel ons. Heel graag tot binnenkort!

   

  Reviews

  Maak een afspraak