Bel mij terug  Diensten

  Loonkostenonderzoek

  De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.

  Lees meer

  Verzuimbegeleiding

  Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim - en daarmee uw kosten - dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

  Lees meer

  HR-advies

  U wilt een strak HR-beleid voeren. Maar daarvoor moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan?

  Lees meer

  Salarisadministratie

  Met Recura Salaris online beheren wij efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken.

  Lees meer

  Whk check

  De sociale zekerheid verandert sterk en de overheid legt de uitvoering van de wet- en regelgeving hieromtrent steeds meer bij de werkgever. Die zijn vaak niet goed op de hoogte van de actuele wetgeving waardoor er geld wordt misgelopen en de kosten toenemen.

  Lees meer

  Wtl-controle

  Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

  Lees meer

  Schadelastbeheersing WGA

  Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derde spoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

  Lees meer

  Eigenrisicodragerschap WGA

  Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

  Lees meer

  Loonregres

  Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

  Lees meer

  Maak een afspraak