Bel mij terugDiensten

Loonkostenonderzoek

De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.

Lees meer

Verzuimbegeleiding

Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim - en daarmee uw kosten - dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

Lees meer

HR-advies

U wilt een strak HR-beleid voeren. Maar daarvoor moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan?

Lees meer

Salarisadministratie

Met Recura Salaris online beheren wij efficiënt uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken.

Lees meer

Whk check

De sociale zekerheid verandert sterk en de overheid legt de uitvoering van de wet- en regelgeving hieromtrent steeds meer bij de werkgever. Die zijn vaak niet goed op de hoogte van de actuele wetgeving waardoor er geld wordt misgelopen en de kosten toenemen.

Lees meer

Wtl-controle

Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

Lees meer

Schadelastbeheersing WGA

Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derde spoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.

Lees meer

Eigenrisicodragerschap WGA

Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

Lees meer

Loonregres

Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

Lees meer

Maak een afspraak