Bel mij terug  Recura Den Haag

  Salarisadministratie Den Haag

  U zoekt een efficiënte, persoonlijke en klantgerichte financiële dienstverlener? Welkom bij Recura! Wij adviseren u graag over subsidies, kortingsregelingen, belastingzaken en salarisadministratie. Wij helpen u om de inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten en uw ziekteverzuim te verminderen. Wij zorgen dat u maximaal bespaart op de kosten voor arbeidsongeschiktheid. Recura werkt landelijk. U vindt onze accountmanagers dus ook in de regio Den Haag!

   

  Onze dienstverlening

  Onze uitgebreide dienstverlening is altijd deskundig, persoonlijk en klantgericht.

  • HR-advies
   Wij helpen u graag bij verschillende vraagstukken met HR-advies op maat. Bijvoorbeeld bij arbowetgeving en ondersteuning bij ziekteverzuim; re-integratietrajecten; eigenrisicodragerschap; schadelastbeheersing; salarisadministratie; functionerings-, beoordelings- en beloningsbeleid; het opstellen van een personeelsbeleid en het opzetten van een gedegen personeelsdossier. Daarnaast geven we u deskundige ondersteuning op arbeidsrechtelijk gebied, zoals begeleiding bij ontslag en het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidscontract.
  • HR-abonnement
   Met het HR-abonnement adviseert de HR Servicedesk van Recura u over de gecompliceerde en steeds veranderende sociale wetgeving. Ook ondersteunt onze servicedesk uw afdeling personeelszaken bij de salarisadministratie. Wij nemen u alle gewenste HR-werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen. Hierdoor bespaart u op uw arbeidslasten. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen en zich geheel of gedeeltelijk door Recura laten ontzorgen.
  • Salarisadministratie
   Ook uw salarisadministratie verzorgen wij graag in Den Haag voor u. De loonadministratie voeren is een nauwkeurige bezigheid die veel tijd kost. De All-Inclusive uitbesteding hiervan bespaart u tijd en geld. Met Recura Salaris online beheren wij feilloos uw personeelsbestand en verzorgen uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiften en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met HR-administratieve taken. Zo kunt u zich maximaal concentreren op uw bedrijfsvoering. Kortom, ook in Den Haag is ruimte voor onbekommerd ondernemen!

   

  Overige diensten

  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Wij analyseren uw salarisadministratie tot 5 jaar terug! Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.
  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.
  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.
  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.
  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

  Vrijblijvend kennismaken

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons vanuit Den Haag of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of op locatie in de regio Den Haag.

  Reviews

  Maak een afspraak