Bel mij terug  Recura Den Helder

   

  Salarisadministratie met subsidietool ook in Den Helder

  Vindt u salarisadministratie lastig en tijdrovend? Uitbesteding aan Recura is voor veel ondernemers in Den Helder en omstreken de ideale oplossing. Voor een vast bedrag per medewerker per maand verrichten wij onze all-inclusive salarisverwerking voor u. Maar we doen veel meer. Onze experts zijn ook als geen ander thuis in sociale zekerheid, subsidies, belastingzaken, personeelszaken en ga zo maar door. Voor een complete financiële dienstverlening in en om Den Helder moet u bij Recura zijn!

  All-inclusive salarisadministratie

  Met onze all-inclusive salarisadministratie voor een vaste lage prijs maken we het u graag gemakkelijk. Niet alleen bent u zeker van een professionele, feilloze salarisverwerking met alles erop en eraan. Als u een nieuwe werknemer in dienst neemt, screenen wij ook onmiddellijk of u aanspraak kunt maken op subsidies of kortingen. Dat is met name van belang als in 2018 het loonkostenvoordeel voor oudere werknemers en mensen met een arbeidsachterstand wordt ingevoerd. Een foute of te late aanvraag kan een boete van de Belastingdienst tot gevolg hebben. Daarom is het verstandig om tijdig een specialist als Recura in de arm te nemen.

  HR-abonnement: zekerheid tegen vast maandtarief

  Ook als wij uw salarisadministratie niet verzorgen, kunnen wij alle kortingen en subsidies bij nieuwe medewerkers voortaan direct voor u claimen. Hierin voorziet ons doorlopende HR-abonnement. Als u hiervoor kiest, ondersteunt en adviseert onze HR Servicedesk u tevens bij complex en langdurig ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en regelgeving over de Wet verbetering poortwachter. Zo realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief. Kies het abonnement dat bij u past!

  HR-advies en andere diensten

  Zoekt u support bij andere financiële vraagstukken? U vindt deze bij Recura.

  • HR-advies: onze specialisten staan voor u klaar om lastige hr-vraagstukken op te lossen.
  • Verzuimbegeleiding: onze verzuimbegeleiding verlaagt uw ziekteverzuim met minimaal 20%.
  • WGA-onderzoek: als werkgever blijft u vele jaren financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies. Ook onderzoeken we met plezier of het eigenrisicodragerschap WGA iets voor u is.
  • Loonkostenonderzoek: nooit meer te veel betalen aan werknemerspremies en geen subsidie of korting meer mislopen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer weer aan de slag in de vertrouwde functie, beter andere taken krijgen of elders werk zoeken?
  • Loonregres: soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Recura zoekt het voor u uit.

   

  We horen graag van u

  Nieuwsgierig geworden naar wat Recura voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Mail of bel ons nu op info@recura.nl of telefoonnummer 0800 66 55 333. Graag komen we bij u langs in en rond Den Helder om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We horen graag van u!

   

  Reviews

  Maak een afspraak