Bel mij terug  Recura Delft

  Recura, financieel advies in Delft

  Uw arbeidsongeschiktheidskosten verminderen. De inzetbaarheid van uw medewerkers vergroten. Uw ziekteverzuim terugdringen. Financieel adviesbureau Recura zorgt ervoor! Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in alle regels op het gebied van sociale zekerheid en ziekteverzuim. Onze service is volledig gericht op de voortdurende controle en beheersing van kosten. Daarnaast traceren wij risico’s die verband houden met het in dienst hebben van personeel. Recura is gevestigd in Delft, dus onze accountmanagers kennen uw regio als geen ander!

  Onze diensten

  U vindt bij ons een breed spectrum aan professionele diensten.

  • Salarisadministratie
   Om zo veel mogelijk tijd over te houden voor uw bedrijfsvoering, kunt u uw salarisadministratie, loonadministratie, personeelsadministratie of het personeelsadvies (vele benamingen voor hetzelfde) All-in aan Recura uitbesteden.
  • Loonregres
   Door een bedrijfsongeval is een van uw (ex-)medewerkers tijdelijk in een WAO- of WGA-uitkering terechtgekomen. Voor u heeft dit geleid tot loonschade. Op grond van het regresrecht kunt u deze kosten mogelijk verhalen op een derde partij. Recura kan u daarbij helpen. Bovendien kunnen wij bekijken of, hoe en hoe snel uw werknemer kan re-integreren.
  • Loonkostenonderzoek
   Dankzij het loonkostenonderzoek, subsidiescan, premiescan of de personeelsscan van Recura kunt u jaarlijks veel geld besparen. Wanneer u kiest voor de salarisadministratie van Recura dan bent u er zeker van dat alle toekomstige subsidies en kortingen worden benut.

   

  Overige diensten

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.
  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.
  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Maar daarvoor moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan?
  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.
  • Schadelastbeheersing WGA
   Eigenrisicodrager WGA of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie, oftewel het derdespoortraject. U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.
  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Kunt u ermee besparen? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.

   

  Maak een afspraak!

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of op locatie in en rond Delft.

  Reviews

  Maak een afspraak