Bel mij terug



  Recura Capelle aan den IJssel

   

  Recura financiële dienstverlening ook in Capelle aan den IJssel!

  Een goede salarisadministratie vraagt heel wat tijd en kennis. Uitbesteden is daarom voor steeds meer ondernemers een prettige oplossing. Recura is een betrouwbare partner voor salarisadministratie en andere financiële diensten in de regio Capelle aan den IJssel. Voor een vast all-inclusive bedrag per medewerker per maand verzorgen wij uw complete salarisverwerking. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onder meer sociale zekerheid, arbeidsrecht, belastingen en personeelszaken.

  Salarisadministratie

  Voor een scherpe prijs verzekert u zich van een gedegen salarisadministratie. Bij Recura bestaat die uit meer dan de basisonderdelen als loonstroken per medewerker, verzamelloonstaten en jaaropgaven. Wij stellen ook bij elke nieuwe medewerker meteen vast of u recht heeft op subsidies of kortingsregelingen. Dat is vooral belangrijk als per 1 januari 2018 de bestaande premiekortingen plaatsmaken voor het loonkostenvoordeel voor oudere werknemers en mensen met een arbeidsachterstand. Een foute of te late aanvraag kan een boete van de Belastingdienst opleveren. Recura kent als geen ander de wegen die u moet bewandelen.

  HR-abonnement

  Misschien wilt u uw salarisadministratie in eigen hand houden, maar staat de handige check op subsidies en kortingen bij het aannemen van nieuwe werknemers u wel aan. En daarmee dus ook de geruststelling dat u straks niet de mist ingaat met het loonkostenvoordeel. Ons HR-abonnement biedt u die mogelijkheid. De hr-specialisten van Recura staan u dan structureel bij op momenten dat u daar behoefte aan heeft. Wij nemen u alle gewenste hr-werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen, waardoor u bespaart op arbeidslasten.

  De financiële diensten  van Recura

  Ons uitgebreide pakket van andere financiële diensten:

  • Verzuimbegeleiding: uw ziekteverzuim met minimaal 20% omlaag.
  • HR-advies: moeilijke HR-vraagstukken? De specialisten van Recura pakken ze aan en lossen ze op.
  • WGA-onderzoek: als werkgever bent u jarenlang financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies en onderzoek. En we zoeken graag uit of het eigenrisicodragerschap iets voor u is.
  • Loonkostenonderzoek: nooit meer te veel betalen aan werknemerspremies en geen subsidie of korting meer mislopen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? U weet het na ons onderzoek.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.

   

  We horen graag van u

  Nieuwsgierig geworden naar wat Recura voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Mail ons (info@recura.nl) of bel voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in en rond Capelle aan den IJssel om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

   

  Reviews

  Maak een afspraak