Bel mij terug  Recura Beverwijk

  Salarisadministratie met bewaking loonkostenvoordeel ook in Beverwijk

  Bent u op zoek naar een vakbekwame financiële dienstverlener bij u in de buurt? Dan bent u bij Recura aan het juiste adres; vele ondernemers in en rond Beverwijk gingen u voor. Wij nemen u graag de lastige en tijdrovende salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uit handen, helpen uw ziekteverzuim omlaagbrengen en/of ondersteunen u met een deskundig en helder hr-advies. Voor financiële dienstverlening  op maat moet u bij Recura zijn, ook in Beverwijk.

  Besteed uw salarisadministratie uit in Beverwijk

  Kiest u voor uitbesteding van uw salarisadministratie bij Recura, dan kiest u voor een professionele organisatie die meer te bieden heeft dan loonverwerking alleen. Natuurlijk kunt u erop vertrouwen  dat wij uw administratie elke maand tot in de puntjes uitvoeren. Maar daarnaast benutten wij optimaal alle subsidies en kortingen waar u recht op heeft. Dat doen wij bijvoorbeeld als u nieuw personeel aanneemt, inclusief de financiële afhandeling met de instanties. Dat is nóg meer van belang als in 2018 het loonkostenvoordeel wordt ingevoerd. Wij noemen het: maximaal ontzorgen.

  Verlichting met het HR-abonnement

  Blijft u salarisadministratie liever zelf doen, maar wilt u wel gebruikmaken van de mogelijkheid om nieuwe medewerkers te screenen in verband met kortingen en subsidies? Dan is het HR-abonnement van Recura de oplossing voor ú. U bent dan evengoed voorbereid op de veranderingen rond het loonkostenvoordeel. Tegelijkertijd adviseert onze HR Servicedesk u omtrent alle aspecten van de complexe sociale wetgeving en kan uw afdeling personeelszaken ondersteunen. We vinden altijd een abonnement dat bij uw bedrijf past!

  Andere financiële diensten  van Recura

  Ons pakket overige financiële diensten:

   

  • Verzuimbegeleiding: uw ziekteverzuim met minstens 20% omlaag.
  • HR-advies: moeilijke hr-vraagstukken? De specialisten van Recura pakken ze aan en lossen ze op.
  • WGA-onderzoek: als werkgever bent u jarenlang financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies en onderzoek. En we zoeken graag uit of het eigenrisicodragerschap WGA iets voor u is.
  • Loonkostenonderzoek: nooit meer te veel betalen aan werknemerspremies en geen subsidie of korting meer mislopen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? U weet het na ons onderzoek.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.

   

  Meer weten of direct een afspraak maken

  Neem contact op voor meer informatie of nog beter: maak direct een afspraak! Bel ons nu of vul het contactformulier in. We komen graag bij u langs in Beverwijk of de omliggende regio om uw wensen te bespreken.

   

   

   

   

  Reviews

  Maak een afspraak