Bel mij terug  Recura Arnhem

   

  Salarisadministratie ook in Arnhem!

  Zoekt u als ondernemer in Arnhem en omgeving een deskundige financiële dienstverlener die uw bedrijf kan ondersteunen? Bijvoorbeeld bij uw salarisadministratie, uw hr-beleid of vermindering van uw ziekteverzuim? Stop dan maar met zoeken, want u heeft hem gevonden! Recura is specialist in loonadministratie, arbeidsrecht, subsidies en kortingsregelingen, loonkostenvoordeel en noem maar op. Dankzij de jarenlange ervaring van onze adviseurs en onderzoekers slagen wij er telkens weer in om de kosten van ondernemers te beheersen. Ook in en rond Arnhem zijn wij u graag van dienst!

  Salarisadministratie uitbesteden: van last tot lust

  Uw salarisadministratie onderbrengen bij Recura: maak van een last een lust! Want bij ons kunt u niet alleen vertrouwen op een snelle en efficiënte verwerking. U weet ook meteen bij het in dienst nemen van nieuwe werknemers of er subsidie en kortingsregelingen van toepassing zijn. In dat geval zorgen wij ook nog eens voor de verdere afhandeling met de juiste instanties voor u. Dit is nu al een voordeel, maar met ingang van 2018 nog meer. Dan vervallen namelijk de bestaande premiekortingen en voert de overheid het loonkostenvoordeel in. Niets om tegenop te zien wanneer u de salarisadministratie uitbesteedt aan Recura.

  HR-abonnement: weer een zorg minder!

  Uw salarisadministratie zelf blijven doen, maar wel nieuw personeel direct laten screenen op subsidies en kortingen? En dus geen zorgen hebben om de invoering van het loonkostenvoordeel? Het HR-abonnement van Recura biedt u die luxe! Onze HR Servicedesk houdt dan meteen de vinger aan de pols als het gaat om gecompliceerde sociale wetgeving en eventuele ondersteuning van uw afdeling personeelszaken. Zo ontzorgt Recura u met alle hr-werkzaamheden die u wenst. Weer een zorg minder!

  Meer financiële diensten van Recura

  Welke financiële dienst u ook wenst, Recura is erin thuis.

  • HR-advies: onze specialisten staan klaar om uw hr-vraagstukken op te lossen.
  • Verzuimbegeleiding: onze verzuimbegeleiding verlaagt uw ziekteverzuim met minstens 20%.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer weer aan de slag in de eigen functie of zijn andere taken beter? Of misschien een andere werkgever zoeken?
  • Loonkostenonderzoek: betaalt u te veel aan werknemerspremies of loopt u subsidie of kortingen mis? Recura’s onderzoek biedt uitkomst.
  • WGA-onderzoek: als werkgever blijft u vele jaren financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies. Ook onderzoek we graag of het eigenrisicodragerschap WGA iets voor u is.
  • Loonregres: soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Recura zoekt het voor u uit.

   

  We komen bij u langs!

  Heeft u nog vragen of wilt u nader kennismaken? Mail ons (info@recura.nl) of bel voor een afspraak. Wij komen graag langs om alle mogelijkheden die Recura u in Arnhem en omgeving biedt te bespreken.

  Reviews

  Maak een afspraak