Bel mij terug  Recura Apeldoorn

  Salarisadministratie Apeldoorn

   

  Welkom bij Recura, dé specialist in financiële dienstverlening op het gebied van sociale zekerheid en ziekteverzuim. Wij helpen werkgevers structureel te besparen op hun arbeidskosten. Dat doen we door het ziekteverzuim binnen uw bedrijf in te dammen, de inzetbaarheid van uw medewerkers te verhogen en uw arbeidsongeschiktheidskosten te beperken. En dat is nog maar een klein deel van onze diensten. Onze accountmanagers werken door heel Nederland. U vindt ze dus ook in de regio Apeldoorn!

   

   

  Toonaangevende dienstverlening

  Onze service is professioneel, persoonlijk en toonaangevend.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Stel dat een van uw medewerkers deels arbeidsongeschikt wordt, uit dienst treedt en vervolgens een WGA-uitkering krijgt. U blijft dan wel 10 jaar financieel verantwoordelijk. Het loont daarom de moeite om hem of haar te begeleiden naar re-integratie, want dat kan u een forse besparing opleveren. Recura helpt u hier graag bij met Schadelastbeheersing WGA. Daarbij richten wij ons eerst op de inzetbaarheid en het loonverlies van uw ex-medewerker. Zo nodig maken we met u een plan van aanpak om hem of haar te begeleiden naar ander werk.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   De eigenrisicodrager WGA is zelf verantwoordelijk voor de WGA-uitkering en re-integratiekosten van arbeidsongeschikte (ex-)medewerkers. Is dat misschien ook de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Welke besparing levert het u op? Het ERD-onderzoek van Recura beantwoordt deze en vele andere vragen. U krijgt inzicht in alle financiële, organisatorische en personele consequenties. Bent u al eigenrisicodrager WGA? Dan inventariseert het ERD-onderzoek verbeterpunten en helpen wij u deze aan te pakken.

   

  • Salarisadministratie
   Uw salarisadministratie uitbesteden – dat zou nog eens makkelijk zijn! Wacht daarom niet langer en maak snel kennis met de unieke aanpak van Recura. Niet alleen kunt u vertrouwen op een correcte, efficiënte en tijdige uitvoering van uw salarisadministratie. Ook weet u zeker dat u nooit meer een voor u relevante subsidie of korting U kunt kiezen voor een geheel of gedeeltelijke uitbesteding, al dan niet met onze HR-administratieve ondersteuning. Kies ook in Apeldoorn voor onbekommerd ondernemen!

   

   

  Overige diensten

   

  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Met het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

  • HR-advies
   Om een strak HR-beleid te voeren, moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura kan u helpen!

   

  • Loonkostenonderzoek
   Grote kans dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en kortingen en subsidies misloopt. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, wat u jaarlijks veel geld kan opleveren.

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.

   

   

  Wij zijn u graag van dienst!

  Wilt u weten hoe Recura uw organisatie van dienst kan zijn? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of op locatie in de regio Apeldoorn.

  Reviews

  Maak een afspraak