Bel mij terug  Recura Amsterdam

  Salarisadministratie Amsterdam

  Recura is specialist in sociale zekerheid en ziekteverzuim in Amsterdam. Wij ondersteunen werkgevers bij het structureel verlagen van arbeidskosten. Dat doen we door het ziekteverzuim onder medewerkers terug te dringen. Door de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Door uw arbeidsongeschiktheidskosten te beperken. En door u te helpen om subsidies en kortingsregelingen optimaal te benutten in combinatie met de salarisadministratie. Recura werkt landelijk, onze accountmanagers bedienen hun eigen regio. U vindt ons dus ook in en rond Amsterdam!

  Uitgebreide dienstverlening

  Hét grote voordeel van Recura is de zeer uitgebreide financiële dienstverlening onder één dak.

  • Loonkostenonderzoek
   De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. In ons loonkostenonderzoek controleren wij niet alleen wat u in het verleden aan premiekortingen en subsidies bent misgelopen. We realiseren ook bedrijfsbesparingen tot wel 10 jaar na uitdiensttreding. Dankzij onze actuele kennis van de wet- en regelgeving zorgen we voor directe opbrengsten.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Kan uw langdurig zieke werknemer nog terugkeren in het eigen werk? Of is het beter dat hij of zij andere taken krijgt of zelfs een andere werkgever? Met een arbeidsdeskundig onderzoek stellen wij vast of eigen of ander werk – eventueel aangepast – binnen uw organisatie mogelijk is. Is een tweede spoor noodzakelijk, dan helpen wij u en uw werknemer in de zoektocht naar een andere werkgever.
  • Salarisadministratie
   Overweegt u om uw salarisadministratie uit te besteden? Maak het uzelf dan gemakkelijk en vertrouw op de unieke aanpak van Recura. U kunt niet alleen rekenen op een efficiënte, tijdige en correcte uitvoering. U weet ook zeker dat wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten. Kies voor een geheel of gedeeltelijke uitbesteding, met of zonder HR-administratieve ondersteuning. Kortom, kies ook in Amsterdam voor onbekommerd ondernemen!

   

  Overige diensten

  • Verzuimbegeleiding
   Een zieke medewerker kost de werkgever gemiddeld 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – met ten minste 20% omlaag.
  • Schadelastbeheersing WGA
   Of u nu eigenrisicodrager WGA bent of niet, het is belangrijk dat u ex-medewerkers begeleidt naar re-integratie (derdespoortraject). U kunt dan immers flink besparen. Recura helpt u graag met een helder advies of WGA-onderzoek.
  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Is het eigenrisicodragerschap WGA de juiste keuze voor uw bedrijf? Hoe verzekert u dan de risico’s? Levert het u een besparing op? Recura onderzoekt voor u alle financiële, organisatorische en personele consequenties.
  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze ervaring met het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen flink wat geld te besparen.
  • HR-advies
   Om een goed HR-beleid te kunnen voeren, moet u goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura geeft antwoord.
  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vraagt om veel tijd en specialistische kennis. Dankzij het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

  Benieuwd wat Recura voor u kan betekenen?

  Bent u benieuwd wat Recura voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of op locatie in Amsterdam en omgeving.

  Reviews

  Maak een afspraak