Bel mij terug  Recura Amstelveen

   

  Recura financiële dienstverlening ook in Amstelveen!

  Heel wat ondernemers in Amstelveen en omstreken vertrouwen al op de financiële dienstverlening van Recura. Sommigen hebben naar tevredenheid hun salarisadministratie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteed of zijn blij met de ondersteuning via ons HR-abonnement. Voor anderen stellen onze experts een loonkostenonderzoek in, een arbeidsdeskundig onderzoek of een onderzoek naar het eigenrisicodragerschap ZW of WGA. Eén ding hebben deze ondernemers gemeen: ze besparen op hun bedrijfsvoering. Misschien ook iets voor u? Wees dan welkom bij Recura!

  Salarisadministratie inclusief subsidies en kortingen

  De salarisadministratie van Recura onderscheidt zich door onze extra service. Zo ontzorgen we u niet alleen met de noodzakelijke onderdelen, waaronder de maandelijkse loonstroken per medewerker, de periodieke verzamelloonstaten en de jaaropgaven. Wij screenen ook bij elke medewerker die u aanstelt onmiddellijk of u aanspraak kunt maken op subsidies en kortingsregelingen. Blijkt dit zo te zijn, dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijf deze gelden ook inderdaad van de overheid ontvangt, zonder dat u er omkijken naar heeft. Bovendien bent u hierdoor geheel voorbereid op invoering van het loonkostenvoordeel op 1 januari 2018. Wat een gemak!

  Verlichting met het HR-abonnement

  Ook zonder uw salarisadministratie te verzorgen, kunnen wij bij indiensttreding van nieuwe werknemers direct voor u screenen of subsidies en kortingen van toepassing zijn. En bent u dus evengoed voorbereid op de veranderingen rond het loonkostenvoordeel. Hoe? Door te kiezen voor ons HR-abonnement! Dan kunt u meteen rekenen op structurele ondersteuning bij en advies over alle aspecten van de vaak ingewikkelde sociale wetgeving. Zo neemt de Recura HR Servicedesk de last van veel hr-werkzaamheden van úw schouders of die van uw hr-afdeling.

  Onze andere financiële diensten

  Welke financiële dienst u ook wenst, bij Recura zit u goed.

  • HR-advies: onze specialisten staan voor u klaar om lastige hr-vraagstukken op te lossen.
  • Loonkostenonderzoek: betaalt u te veel aan werknemerspremies of loopt u subsidie of korting mis? Recura helpt u besparen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer weer aan de slag in de eigen functie of zijn andere taken beter? Of is elders werk zoeken de oplossing?
  • Loonregres: soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Recura zoekt het voor u uit.
  • Verzuimbegeleiding: onze verzuimbegeleiding verlaagt uw ziekteverzuim met minstens 20%.
  • WGA-onderzoek: als werkgever blijft u vele jaren financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies. Ook onderzoek we met plezier of het eigenrisicodragerschap WGA iets voor u is.

   

  Persoonlijk kennismaken?

  Hebben we u nieuwsgierig kunnen maken en wilt u weten op welke manier Recura u van dienst kan zijn? Laat ons dan een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking in of rond Amstelveen. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. Mail ons op info@recura.nl of bel met ons. Heel graag tot binnenkort!

   

  Reviews

  Maak een afspraak