Bel mij terug  Recura Amersfoort

  Salarisadministratie en Loonkostenvoordeel Amersfoort

   

  Ook u kunt besparen op uw arbeidskosten! Als specialist in sociale zekerheid en ziekteverzuim helpt Recura werkgevers om deze kosten structureel te verlagen. Hoe? Door het ziekteverzuim onder uw medewerkers te verminderen. Door hun inzetbaarheid te vergroten. En door uw arbeidsongeschiktheidskosten te reduceren. Bovendien zijn wij thuis in subsidies, kortingsregelingen en belastingen. Recura werkt landelijk, al onze accountmanagers bedienen een eigen district. U vindt ons dus ook in en rond Amersfoort!

   

   

  De vele diensten van Recura

  U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan professionele diensten.

   

  • Schadelastbeheersing WGA
   Een medewerker van u raakt gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Hij treedt uit dienst en vraagt een WGA-uitkering aan. Volgens de wet blijft u dan 10 jaar financieel verantwoordelijk. Maar weet u hoe u hier fors op kunt besparen? Door uw ex-medewerker naar re-integratie te begeleiden. Recura adviseert u graag. Onze dienst Schadelastbeheersing WGA richt zich eerst op de inzetbaarheid en het loonverlies van uw ex-medewerker. Indien nodig maken wij samen met u een plan van aanpak om hem te begeleiden naar passend ander werk.

   

  • Eigenrisicodragerschap WGA
   Overweegt u weleens over te stappen naar het eigenrisicodragerschap WGA? Of bent u al eigenrisicodrager (ERD) en vraagt u zich af of u wel alles uit uw verzekering haalt? Dankzij het ERD-onderzoek van Recura krijgt u inzicht in alle financiële, organisatorische en personele consequenties van een overstap. Of wij signaleren verbeterpunten en adviseren en ondersteunen u bij de implementatie van aanpassingen. U ontvangt altijd een uitvoerige rapportage, waarin alle aspecten van het eigenrisico dragen staan omschreven.

   

  • Salarisadministratie
   Vanaf dag één besparen op uw salarisadministratie? Dat kan door deze geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan financieel adviesbureau Recura. Dit biedt u belangrijke voordelen. Zo heeft u 24/7 online inzicht in uw salarisadministratie en personeelsdossiers. Ook kunt u erop rekenen dat u altijd gebruikmaakt van de voor u relevante subsidies en kortingen. Daarbij heeft u bij Recura een vast en deskundig aanspreekpunt én lage licentiekosten. Gelukkig blijkt onbezorgd ondernemen ook in Amersfoort mogelijk!

   

   

  Overige diensten

   

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
   Uw werknemer is langdurig ziek. Kan hij of zij terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? Het arbeidskundig onderzoek van Recura schept duidelijkheid; met extra aandacht voor het mentale proces van de betrokkenen.

   

  • Verzuimbegeleiding
   Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever 250 euro per dag. De verzuimbegeleiding van Recura brengt uw ziekteverzuim – en daarmee uw kosten – dankzij een directe aanpak met ten minste 20% omlaag.

   

  • Loonregres
   Soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Dankzij onze uitgebreide kennis van het regresrecht kan Recura u mogelijk helpen om flink te snijden in de kosten.

   

  • Loonkostenonderzoek
   Grote kans dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies en vergeten kortingen en subsidies. Recura helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen.

   

  • HR-abonnement
   Het bijhouden van de sociale wet- en regelgeving vergt veel tijd en specialistische kennis. Met het Abonnement HR Servicedesk van Recura realiseert uw bedrijf altijd optimaal alle besparingen tegen een vast maandtarief.

   

  • HR-advies
   U wilt een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet u wel goed op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR en sociale zekerheid. Hoe pakt u moeilijke HR-vraagstukken aan? Recura helpt!

   

   

  We zijn u graag van dienst

  Wilt u weten hoe Recura uw organisatie van dienst kan zijn? Bel ons of gebruik het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of op locatie in de regio Amersfoort.

  Reviews

  Maak een afspraak