Bel mij terug  Recura Alphen aan den Rijn

   

  Recura financiële dienstverlening ook in Alphen aan den Rijn!

  Elke ondernemer, groot of klein, kan vroeg of laat behoefte hebben aan een betrouwbare financiële dienstverlener. Zeker als die ook nog eens in de buurt van het bedrijf zit, zoals in Alphen aan den Rijn. Recura is zo’n dienstverlener. Uw salarisadministratie uitbesteden? Besparen op uw arbeidslasten? Uw ziekteverzuim met 20% omlaag brengen? Subsidies optimaal benutten? Onze financieel deskundigen staan klaar om u tegen scherpe tarieven te ondersteunen bij een efficiënte bedrijfsvoering. Ook in en om Alphen aan den Rijn.

  Recura Salarisadministratie: zo zorgeloos kan het zijn!

  Een snelle, professionele en efficiënte verzorging van uw loonadministratie. Daar kunt u bij Recura van op aan. Uiteraard zijn wij u van dienst met loonstroken per medewerker, verzamelloonstaten, journaalposten, jaaropgaven en andere verplichte onderdelen. Maar we doen meer. Wij integreren bij onze salarisadministratie een subsidietool. Dit is vooral belangrijk vanwege de invoering van het loonkostenvoordeel in 2018. Dankzij onze tool weet u meteen bij indiensttreding van nieuwe mensen of u aanspraak kunt maken op kortingen en subsidies. In dat geval verzorgen wij de verdere afhandeling met de overheid. Voor u betekent dit een forse besparing zonder rompslomp of zorgen.

  Advies en ondersteuning met het HR-abonnement

  Heeft u geen behoefte om uw salarisadministratie uit te besteden, maar vindt u de directe screening van nieuwe medewerkers wel interessant, bijvoorbeeld vanwege het loonkostenvoordeel? Kies dan voor ons HR-abonnement! U meldt ons dan zelf wanneer u nieuw personeel aanneemt en wij gaan voor u aan de slag. Het HR-abonnement omvat verder onder meer ondersteuning en advies bij complex en langdurig ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en regelgeving over de Wet verbetering poortwachter. Zo neemt Recura u alle gewenste hr-werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen. We hebben verschillende abonnementen. Er is er altijd een dat bij u past.

  Diverse onderzoeken en meer

  Welke financiële dienst u ook zoekt, u vindt hem bij Recura.

  • Verzuimbegeleiding: onze verzuimbegeleiding verlaagt uw ziekteverzuim met minstens 20%.
  • HR-advies: onze specialisten staan voor u klaar om lastige hr-vraagstukken op te lossen.
  • WGA-onderzoek: als werkgever blijft u vele jaren financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Recura helpt u besparen met advies. Ook onderzoeken we met plezier of het eigenrisicodragerschap iets voor u is.
  • Loonkostenonderzoek: nooit meer te veel betalen aan werknemerspremies en geen subsidie of korting meer mislopen.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer weer aan de slag in de vertrouwde functie of kan deze beter andere taken krijgen of zelfs elders werk zoeken?
  • Loonregres: soms kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker. Recura zoekt het voor u uit.

   

  We horen graag van u

  Nieuwsgierig geworden naar wat Recura voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Mail of bel ons nu op info@recura.nl We komen graag langs in en rond Alphen aan den Rijn om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

  Reviews

  Maak een afspraak