Bel mij terug  Recura Alkmaar

   

  Salarisadministratie en Loonkostenvoordeel ook in Alkmaar!

  Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, als u ondernemer in de regio Alkmaar bent, lees dan vooral verder! Want misschien denkt u erover om uw salarisadministratie uit te besteden. Of wilt u uw ziekteverzuim terugdringen, een strakker personeelsbeleid voeren of overstappen op het eigenrisicodragerschap WGA. Voor al dit soort diensten kunt u een beroep doen op de financiële specialisten van Recura. Deskundigheid én betrouwbaarheid dichtbij huis, ook in Alkmaar en omgeving.

  Het unieke van Recura Salarisadministratie

  Uw salarisadministratie uitbesteden kunt u bij veel kantoren, maar bij Recura kiest u voor méér! Natuurlijk kunt u bij ons rekenen op een vlotte en feilloze administratie, inclusief loonstroken, verzamelloonstaten, betaallijsten en dergelijke. Maar wij integreren bij deze dienstverlening onze subsidietool. Hierdoor screenen wij meteen als u een nieuwe medewerker in dienst neemt of er subsidies en kortingen zijn waar u recht op heeft. Blijkt dat het geval, dan verzorgen wij de verdere afhandeling met de instanties. Dit is vooral belangrijk omdat in 2018 het loonkostenvoordeel wordt ingevoerd. U kunt dus flink besparen zonder dat u er omkijken naar heeft!

  Ons HR-abonnement

  Houdt u uw salarisadministratie liever in eigen hand, maar vindt u het – al dan niet vanwege het loonkostenvoordeel – wel aantrekkelijk om nieuwe werknemers direct te screenen op subsidies en kortingen? Ook dat is mogelijk! Dan kiest u gewoon voor ons HR-abonnement. U meldt ons dan zelf als u nieuw personeel aanneemt en wij doen de rest. Daarnaast adviseert onze HR Servicedesk u met het HR-abonnement over de gecompliceerde sociale wetgeving en kunnen wij uw afdeling personeelszaken ondersteunen. Zo neemt Recura u alle gewenste hr-werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen, waarvan er altijd een bij uw bedrijf past.

  Ziekteverzuim omlaag en meer

  Welke financiële dienst u ook zoekt, u vindt hem bij Recura.

  • Verzuimbegeleiding: met onze verzuimbegeleiding verlagen wij uw ziekteverzuim dankzij een directe aanpak met minstens 20%.
  • HR-advies: wij staan voor u klaar om moeilijke hr-vraagstukken aan te pakken en op te lossen.
  • WGA-onderzoek: als werkgever bent u jarenlang financieel aansprakelijk voor de ZW- en WGA-uitkeringen aan (ex-)medewerkers. Wij helpen u besparen met advies en onderzoek. En we zoeken graag uit of het eigenrisicodragerschap WGA iets voor u is.
  • Loonkostenonderzoek: u betaalt nooit meer te veel aan werknemerspremies en mist geen enkele subsidie of korting meer.
  • Arbeidsdeskundig onderzoek: kan een langdurig zieke werknemer terugkeren in het eigen werk, andere taken krijgen of beter elders werk zoeken? U weet alle ins en outs na ons onderzoek.
  • Loonregres: kunt u een derde partij aansprakelijk stellen voor de arbeidsongeschiktheid van een (ex-)medewerker? Recura zoekt het voor u uit.

   

  We komen graag bij u langs

  Hebben we u nieuwsgierig kunnen maken? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail ons (info@recura.nl) of bel voor een afspraak. U kunt ook het contactformulier invullen. We komen graag bij u langs in Alkmaar en omgeving om uw wensen te bespreken.

  Reviews

  Maak een afspraak