Bel mij terug  Bel ons op: 0800 66 55 333

  Hoge loonkosten? Recura helpt u besparen!

  Afdrachtvermindering, korting op loonkosten, subsidies. Weet u precies van welke regelingen u gebruik kunt maken? Recura wel! Als financieel adviesbureau kennen wij de weg in de meer dan 90 subsidie-, kortings- en bonusregelingen. Recura vordert geld terug waar u recht op heeft. We zoeken naar vermindering van uw werkgeverslasten. En wij traceren subsidieregelingen die op uw bedrijf van toepassing zijn.

  No cure no pay

  We komen langs en scannen al uw loonafgiften en personeelsdossiers van de afgelopen 5 jaar. Zo brengen we exact in kaart hoeveel u van uw sociale lasten kunt terugvorderen en op welke manier. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring garanderen wij optimaal en direct resultaat. Dat kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Wat u dat kost? Niets! Want Recura werkt op basis van no cure no pay! U betaalt ons pas als we echt iets vinden. En dat is heel vaak het geval.

  Dit levert het loonkostenonderzoek u op:

  • Directe opbrengsten
  • Verlaging van uw werknemerspremies
  • Opschoning van uw administratie en daardoor minimale risico’s op ziekteverzuim

  Afspraak

  Wilt u weten of Recura ook voor uw organisatie financieel voordeel kan behalen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Bekijk onze video

  Ook financieel voordeel behalen?

  Wilt u weten of Recura ook voor uw organisatie geld kan terugvorderen? Bel ons dan op 0800 66 55333 0800 66 55333 of vul het contactformulier in. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op kantoor.

  Maak een afspraak
   Wat onze klanten zeggen

   • Pieter van Herk
   • HTM Specials

   “Wij hebben het 'loonkostenonderzoek' van Recura ingeschakeld bij HTM Commercieel Vervoer. We zijn zeer te spreken over hun werkzaamheden. Op vakkundige wijze en in een zeer prettige samenwerking hebben zij uitstekende resultaten voor ons behaald. ”

   • John Geerets
   • Taxi Geerets de Leeuw

   “Onze nieuwe accountant adviseerde Recura. 
Ik dacht, daar komt de volgende die vertelt dat er veel geld te besparen is, er nieuwe werknemersregelingen zijn en dat het weinig tijd kost voor de werkgever. Recura heeft echter het tegendeel bewezen. En heeft voor ons € 60.000, - weten te besparen aan allerlei subsidies en premiekortingen.”

   • Diana Tielen
   • Volantis

   “Het 'loonkostenonderzoek' van Recura heeft Volantis boven verwachting een flinke besparing opgeleverd. Wij zijn dan ook erg tevreden over het resultaat en de prettige samenwerking!”